25 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 16:27
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΙταλία (26η αγωνιστική): Συνέχεια στη δράση με τα βλέμματα σε Ρόμα και...

Ιταλία (26η αγωνιστική): Συνέχεια στη δράση με τα βλέμματα σε Ρόμα και Γιουβέντους

 

Με πέντε πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα (12/03) η δράση της 26ης “στροφής” στη Serie A, όμως οι αγώνες των “τζιαλορόσι” και των “μπιανκονέρι” ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. 

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής στο ιταλικό πρωτάθλημα συνεχίζεται και το ματς που “ανοίγει” την “αυλαία” της ημέρας είναι αυτό στις 13:30 ανάμεσα στη Λέτσε και την Τορίνο. Οι δυο ομάδες δεν… καίγονται για βαθμούς και θέλουν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και να “ανοίξουν” το ροτέισιον σε αυτό το ματς. Λίγο αργότερα, στις 16:00 γίνεται σέντρα σε δυο αναμετρήσεις. Η Βερόνα υποδέχεται τη Μόντσα, με τους γηπεδούχους να θέλουν διακαώς το “τρίποντο”, προκειμένου να παραμείνουν “ζωντανοί” στο “κυνήγι” της παραμονής στην κατηγορία. Παράλληλα, η Κρεμονέζε φιλοξενεί τη Φιορεντίνα, σε ένα ματς που ξανά οι γηπεδούχοι βρίσκονται… με την πλάτη στον τοίχο βαθμολογικά.

Στις 19:00, τα βλέμματα “στρέφονται” στο παιχνίδι της Ρόμα με τη Σασουόλο. Οι “τζιαλορόσι” βρίσκονται στην τέταρτη θέση της κατάταξης με 47 βαθμούς και έχουν ως στόχο τη νίκη, για να “προσπεράσουν” τη Λάτσιο και να “πιάσουν” την Ίντερ στη δεύτερη θέση. Από την άλλη μεριά, η Σασουόλο έχει 30 βαθμούς στην 13η θέση της βαθμολογίας, έχοντας κρατήσει… απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σημαντική νίκη με 2:0 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ για τους “16” του Europa League, αλλά και τη νίκη με 1:0 στο ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους για το πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν δυο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Κρεμονέζε και Λέτσε αντίστοιχα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κριστάντε (25 συμ/1 γκολ), τον Πελεγκρίνι (21 συμ/2 γκολ), τον Μπελότι (21 συμ/- γκολ), ενώ αμφίβολος παραμένει ο Σολμπάκεν (5 συμ/1 γκολ), που υπέστη κάταγμα στον καρπό. Στον αντίποδα, εκτός δράσης θα είναι ο Τόλιαν (19 συμ/- γκολ), ενώ επέστρεψαν στην αποστολή οι Μπεράρντι (15 συμ/4 γκολ) και Μουλντούρ (1 συμ/- γκολ).

Στις 21:45, το πρόγραμμα της ημέρας “κλείνει” με το παιχνίδι της Γιουβέντους κόντρα στην ουραγό Σαμπντόρια. Οι “μπιανκονέρι” έχουν 35 βαθμούς, βρίσκονται στην 8η θέση και… τρέχουν να προλάβουν μια θέση που οδηγεί στο ευρωπαϊκό “εισιτήριο”, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στον “πάτο” της βαθμολογίας με 12 βαθμούς. Η “γηραιά κυρία” προέρχεται από σπουδαία επικράτηση με 1:0 επί της Φράιμπουργκ για τους “16” του Europa League, ενώ η Σαμπντόρια προέρχεται από τη “λευκή” ισοπαλία με την Σαλερνιτάνα. Στον αγωνιστικό τομέα, για τη Γιούβε θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κεν (23 συμ/5 γκολ), οι τραυματίες Μίλικ (17 συμ/6 γκολ), Κιέζα (10 συμ/- γκολ), Ντι Μαρία (16 συμ/4 γκολ) και Άλεξ Σάντρο (21 συμ/- γκολ). Από την άλλη μεριά, η Σαμπντόρια θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κόντι (1 συμ/- γκολ), του Ντε Λούκα (2 συμ/- γκολ), του Ιλκάν (1 συμ/- γκολ), του Μουρίγιο (13 συμ/- γκολ), του Πουσέτο (5 συμ/- γκολ), αλλά και του πορτιέρε Αουντέρο (25 συμ/- γκολ). //

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής στη Serie A:

Παρασκευή 10 Μαρτίου

Σπέτσια – Ίντερ 2:1

Σάββατο 11 Μαρτίου

Έμπολι – Ουντινέζε 0:1
Νάπολι – Αταλάντα 2:0
Μπολόνια – Λάτσιο 0:0

Κυριακή 12 Μαρτίου

13:30 Λέτσε – Τορίνο
16:00 Βερόνα – Μόντσα
16:00 Κρεμονέζε – Φιορεντίνα
19:00 Ρόμα – Σασουόλο
21:45 Γιουβέντους – Σαμπντόρια

Δευτέρα 13 Μαρτίου

21:45 Μίλαν – Σαλερνιτάνα

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο