24.6 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 01:28
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΙταλία (33η αγωνιστική): Ψήνονται από τον… πυρετό της Ευρώπης!

Ιταλία (33η αγωνιστική): Ψήνονται από τον… πυρετό της Ευρώπης!

 

Το ιταλικό πρωτάθλημα ανοίγει την αυλαία της 33ης αγωνιστικής, καθώς το πρόγραμμα της Τετάρτης (3/5) περιλαμβάνει οκτώ αναμετρήσεις, στις οποίες αναμετρώνται τα… κίνητρα των ομάδων για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αλλά και αυτά για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η Serie A έχει πάρει… φωτιά και τα τελευταία παιχνίδι αναμένονται με ενδιαφέρον. Η 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ανοίγει την αυλαία της με οκτώ αναμετρήσεις που διεξάγονται στο πρόγραμμα της Τετάρτης (3/5).

Οι έξι από τις επτά ομάδες των πρώτων επτά θέσεων, αναμετρώνται σήμερα με μονόδρομο τους τρεις βαθμούς, που θα τις κρατήσει σε τροχιά Ευρώπης. Στις 19:00, η έβδομη Αταλάντα υποδέχεται τη Σπέτσια και ψάχνει την τρίτη σερί νίκη που θα τη φέρει στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα, η Γιουβέντους φιλοξενεί τη Λέτσε και καλείται να βάλει τέλος στο αρνητικό της σερί, καθώς μετράει τέσσερα διαδοχικά ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη.

Από κει και πέρα, η Ίντερ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βερόνα στις 22:00, ενώ οι Λάτσιο και Μίλαν υποδέχονται τις Σασουόλο και Κρεμονέζε αντίστοιχα. Τέλος, την ίδια ώρα η Ρόμα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μόντσα, θέλοντας να μπει ξανά στην τετράδα της Serie A. Οι Ίντερ, Μίλαν και Ρόμα έχουν τριπλή ισοβαθμία και μία ενδεχόμενη “γκέλα” μίας εξ αυτών, μπορεί να φέρει ανακατατάξεις στο πρωτάθλημα.//Τ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 3 Μαΐου

19:00 Αταλάντα – Σπέτσια
19:00 Γιουβέντους – Λέτσε
19:00 Σαλερνιτάνα – Φιορεντίνα
19:00 Σαμπντόρια – Τορίνο
22:00 Βερόνα – Ίντερ
22:00 Λάτσιο – Σασουόλο
22:00 Μίλαν – Κρεμονέζε
22:00 Μόντσα – Ρόμα

Πέμπτη 4 Μαΐου

21:45 Έμπολι – Μπολόνια
21:45 Ουντινέζε – Νάπολι

 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο