17.6 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 00:36
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΚαμπενγκέλε: «Μπορώ να κάνω περισσότερα» (video)

Καμπενγκέλε: «Μπορώ να κάνω περισσότερα» (video)

 

Ο Καναδός σέντερ της ΑΕΚ στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ υποσχέθηκε στον κόσμο της ομάδας του ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα.

Η “Ένωση” με ένα φανταστικό δεύτερο ημίχρονο και έναν κυρίαρχο Καμπενγκέλε υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ σε ήττα με 90-70.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ με την λήξη της αναμέτρησης υποσχέθηκε και άλλες καλές εμφανίσεις στον κόσμο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Κάναμε καλή προπόνηση, όλοι ήμασταν συγκεντρωμένοι, ο προπονητής έκανε ένα εξαιρετικό πλάνο. Το φιλικό στην preseason μας έκανε να το πάρουμε προσωπικά (σ.σ όταν ο ΠΑΟΚ συνέτριψε την ΑΕΚ με +38) περιμέναμε αυτό το ματς, προετοιμαστήκαμε για τον ΠΑΟΚ, κάναμε καλή δουλειά. Ξεκινήσαμε αργά το ματς, υποτιμήσαμε το πόσο σκληρά θα έπαιζε ο ΠΑΟΚ, στο ημίχρονο μας είπε ο κόουτς να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα και η επίθεση θα ακολουθήσει.
Είμαι χαρούμενος με την δουλειά που κάναμε αυτή την εβδομάδα, είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια που κάναμε απόψε, δεν ήταν τέλεια, αλλά χαίρομαι για τη νίκη. Μπορώ να κάνω περισσότερα, ευχαριστώ το σταφ που με βοήθησε στην αποθεραπεία μου και που μου έδωσε μία πρόκληση όταν επέστρεψα. Μπορώ να κάνω περισσότερα, δεν ήθελα να απογοητεύσω την ομάδα, θέλω να μας κάνω καλύτερους». //ΝΚ 

Δείτε τις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ:

 

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Καμπενγκέλε: «Η προετοιμασία μας έπιασε τόπο, θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη»”,”description”:”Οι δηλώσεις του άσου της ΑΕΚ μετά την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ. “,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8xMS8yNS8yMC8zMV80NF82NTYyNTliMGRmMWI3LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M53S”,”uploadDate”:”2023-11-25T20:34:40.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z1sklicf1dq&playlistId=v-cx8697gry9cx”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο