16.7 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 07:30
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΚαι πάλι ένοχος ο Κάμελ για επιθέσεις σε πατέρα και βρέφος και...

Και πάλι ένοχος ο Κάμελ για επιθέσεις σε πατέρα και βρέφος και δύο γυναίκες

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου βρέθηκε για ακόμη μια φορά χθες ο 39χρονος, γνωστός στην κοινωνία του Βόλου ως «Κάμελ», και διαβόητος για τις επιθέσεις που κάνει κυρίως σε γυναίκες στους δρόμους της πόλης.

Ο 39χρονος, ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή, βρέθηκε χθες ξανά στο εδώλιο καθώς εκδικάστηκαν δύο υποθέσεις κατ’ έφεση και συγκεκριμένα για επίθεση σε πατέρα με βρέφος τον Ιούνιο του 2022, και σε δύο γυναίκες στην Νέα Ιωνία τον Αύγουστο του 2023.

Σχετικά με το πρώτο περιστατικό, το οποίο συνέβη στον Άγιο Νικόλαο στις 19/6/22, ο Κάμελ κινήθηκε απειλητικά και φωνάζοντας κατά 31χρονου πατέρα που περπατούσε κρατώντας καρότσι με το μωρό του και προσπάθησε να χτυπήσει τον άνδρα, ενώ άρχισε να σπρώχνει το καρότσι και να τον καταδιώκει όταν προσπάθησε να απομακρυνθεί, κρατώντας στο χέρι μπουκάλι με άγνωστο υγρό.

Πρωτόδικα ο 39χρονος είχε καταδικαστεί για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών χωρίς αναστολή, ενώ η ίδια απόφαση επικυρώθηκε και στην χθεσινή δίκη, με το δικαστήριο να διατάσει έκτιση της ποινής του.

Σχετικά με την δεύτερη επίθεση, η οποία έλαβε χώρα στις 11/8/23 στην Νέα Ιωνία, κινήθηκε απειλητικά κατά 34χρονης και της 55χρονης μητέρας της, οι οποίες επέβαιναν σε δίκυκλο μηχανάκι εν κινήσει, ενώ επιχείρησε να αδειάσει προς το μέρος τους μπουκάλι με άγνωστο περιεχόμενο, με την 34χρονη να τον αποφεύγει «παρά τρίχα» πραγματοποιώντας ελιγμό.

Ο 39χρονος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα στο αυτόφωρο για απόπειρα απλής σωματικής βλάβης κατά συρροή με ρατσιστικά χαρακτηριστικά σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών χωρίς αναστολή. 

Στην επανεκδίκαση της υπόθεσης χθες η κατηγορία μετατράπηκε σε απόπειρα απλής σωματικής βλάβης κατά συρροή, καθώς κρίθηκε πως εφόσον επιτέθηκε και σε έναν άνδρα δεν τίθεται θέμα ρατσιστικού χαρακτήρα στην πληθώρα επιθέσεων που έχει πραγματοποιήσει σε βάρος γυναικών στην πόλη.

Κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών χωρίς αναστολή, με τον Κάμελ να οδηγείται πίσω στην φυλακή.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο