25 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 16:29
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΚαρκινοβατεί η αποκατάσταση του οδικού δικτύου Ζαγοράς – Χορευτού: Καταγγελία της Λαϊκής...

Καρκινοβατεί η αποκατάσταση του οδικού δικτύου Ζαγοράς – Χορευτού: Καταγγελία της Λαϊκής συσπείρωσης Θεσσαλίας

Σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας αναφέρει:

Το καλοκαίρι του 2024, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα δούν οι κάτοικοι και επισκέπτες της Ζαγοράς και του Χορευτού, να ολοκληρώνονται οι αποκαταστάσεις των ζημιών που έγιναν στο οδικό δίκτυο Ζαγοράς – Χορευτού απο καιρικά φαινόμενα, όχι πρόσφατα, αλλά Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2018 !

Κι αυτό γιατί στις 20/12/2023, η πλειοψηφία της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που αποτελείται απο απο τους συμβούλους των παρατάξεων (Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ και της Πρωτοβουλίας του νέου περιφερειάρχη κ. Κουρέτα) αποφάσισε την χορήγηση της 6ης συνεχούς παράτασης της προθεσμίας ολοκλήρωσης του έργου, έως την 18/5/2024.

Η μόνη διαφωνία ήταν του εκπροσώπου της Λαικής Συσπείρωσης (Τάσου Τσιαπλέ), που θεωρεί απαράδεκτη τέτοια καθυστέρηση για την ολοκλήρωση αυτού του έργου, προυπολογισμού 1.850.000 ευρώ, για το οποίο είχε υπογραφεί η σύμβαση στις 18/8/2020 και η προθεσμία περαίωσης του έργου ήταν 10 μήνες, δηλ. μέχρι 18/6/2021.

Αυτές είναι οι ταχύτητες με τις οποίες κινείται η περιφέρεια Θεσσαλίας, το αστικό κράτος και οι εργολάβοι, μέσω των οποίων εκτελούνται όλα τα δημόσια έργα, εισπράτωντας μεγάλα κέρδη, όταν πρόκειται για έργα που σχετίζονται με τις λαικές ανάγκες και δη των κατοίκων ορεινών περιοχών.

Γι’ αυτό μόνο η λαική κινητοποίηση μπορεί να επιβάλει την γρήγορη και σωστή εκτέλεση έργων και υποδομών που σχετίζονται με τις καθημερινές ανάγκες του λαού.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο