20.6 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 01:28
ESPA
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚασσελάκης: Η υπόκλιση Γεραπετρίτη στον Ερντογάν δεν τιμά την χώρα – Να...

Κασσελάκης: Η υπόκλιση Γεραπετρίτη στον Ερντογάν δεν τιμά την χώρα – Να δοθούν εξηγήσεις από το Πρωθυπουργό

Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, σε κεντρικό ξενοδοχείο με βασικό θέμα τον «οδικό χάρτη» για το συνέδριο του Φεβρουαρίου. Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως «Θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα μας, την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Αν αυτό παραμείνει πυξίδα μας από εδώ και πέρα να είστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε. Γιατί το μόνο που πρέπει να κάνει ένα κόμμα είναι να υπηρετήσει την κοινωνία. Γι’ αυτό είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την κοινωνία».

Αναφέρθηκε στην περιβόητη υπόκλιση του Γιώργου Γεραπετρίτη προς τον Ταγίπ Ερντογάν, με τον υπουργό Εξωτερικών να προβαίνει σε δικαιολογίες βάζοντας στο κάδρο την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Υπόκλιση του Υπ. Εξωτερικού της χώρας μας. Ο κ. Γεραπετρίτης μου είναι συμπαθής αλλά ψεύδεται λέγοντας ότι το έκανε επειδή είδε την ΠτΔ. Το έκανε και στο αεροδρόμιο με τον Ερντογάν», είπε και πρόσθεσε: «Φανταστείτε να ήταν ΥΠΕΞ του ΣΥΡΙΖΑ. Η προπαγάνδα της ΝΔ θα μας είχε κάνει να πέσουμε».

«Νομίζω ότι πρέπει να δοθούν εξηγήσεις από τον κ. πρωθυπουργό για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στον Τούρκο πρόεδρο» πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Η μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να υποκλιθεί σε κανέναν».

Στη συνέχεια, αλλάζοντας θέμα ισχυρίστηκε πως: «Η Ελλάδα είναι τελευταία όσο αφορά την αναλογία επενδύσεων και ΑΕΠ».
Όσον αφορά το φορολογικό νομοσχέδιο είπε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ είπε ψέματα για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών και δεσμεύτηκε ότι «δική μας αποστολή ως σύγχρονη κυβερνητική αριστερά είναι να αντιμετωπίσουμε νοοτροπίες που έρχονται από πολύ μακριά και κρατούν την Ελλάδα σε καθεστώς ανασφάλειας».

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο