22 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 23:19
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΚατάληψη φοιτητών στο Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Κατάληψη φοιτητών στο Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι φοιτητές Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας οι οποίοι συνεχίζουν για δεύτερη ημέρα την κατάληψη του Τμήματος ζητώντας την αναγνώριση των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων.

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του φοιτητή Σταύρου Αβραμίδη στην ΕΡΤ Λάρισας ότι σε ένα χρόνο παίρνει το πτυχίο του, όμως δεν μπορεί να έχει καμία τύχη στην αγορά εργασίας, καθώς δεν αναγνωρίζονται τα επαγγελματικά του δικαιώματα.

Σε σχετική ανακοίνωση τους οι φοιτητές αναφέρουν “…Μέχρι τώρα δε μας έχουν αποδοθεί τα δικαιώματα άσκησης του επαγγέλματος του γεωπόνου παρότι το τμήμα μας έχει ταυτόσημες σπουδές με εκείνες των υπολοίπων πανεπιστημιακών τμημάτων γεωπονίας αλλά και ακόμα περισσότερες λόγω της μοναδικότητας εξειδίκευσης στον αγροτεχνολογικό τομέα.

Δε γίνεται όλοι εμείς οι φοιτητές του Τμήματος μας, αλλά και πολλοί ακόμα από τα υπόλοιπα Τμήματα τα οποία δημιουργήθηκαν το 2019-2020 να σπαταλάμε χρόνο αλλά φυσικά και ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο ώστε να σπουδάσουμε και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μας η Πολιτεία να μην έχει μεριμνήσει για το πιο απλό και αυτονόητο, την αποδοχή μας στους δημόσιους φορείς ….”.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο