19.6 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 11:25
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑ«Κιβωτός»: Έτσι έγινε η πλαστογραφία του εγγράφου – Ποιος το «πάσαρε» στον...

«Κιβωτός»: Έτσι έγινε η πλαστογραφία του εγγράφου – Ποιος το «πάσαρε» στον π. Αντώνιο

Πλαστό αποδεικνύεται πως είναι το έγγραφο που παρέδωσε στην ανακρίτρια, στο συμπληρωματικό του υπόμνημα ο π. Αντώνιος, κατηγορούμενος για ασέλγειες στην “Κιβωτό του Κόσμου”, όπως αποκάλυψε το TheNewspaper.gr.

Η έρευνα της δημοσιογραφικής ομάδας μας έδειξε ότι ο αριθμός που αναγράφεται στο δήθεν επικυρωμένο από ΚΕΠ Λάρισας έγγραφο ανήκει σε έναν 16χρονο, άσχετο με την υπόθεση!

Παράλληλα, και οι δύο σφραγίδες που βρίσκονται στο έγγραφο είναι πλαστές και αυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού, αφού δεν υπάρχει Δήμος Λάρισας, αλλά Δήμος Λαρισαίων, ενώ το όνομα του υπαλλήλου που υπογράφει την πράξη γνησιότητας δεν υπάρχει στη λίστα εργαζομένων στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Και οι δύο σφραγίδες είναι πλαστές και μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, καταφανώς και δια γυμνού οφθαλμού! Άγνωστος παραμένει ο συντάκτης της επιστολής.

Δείτε τη σύγκριση μεταξύ γνήσιας σφραγίδας (πρώτη εικόνα) του Δήμου Λαρισαίων και της ψεύτικης (δεύτερη εικόνα):

ΠΟΙΟΣ «ΠΑΣΑΡΕ» ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr το έγγραφο έφτασε στα χέρια του πατρός Αντωνίου, μαζί με τρία βίντεο του 16χρονου, η γνησιότητα των οποίωμν δεν αμφισβητείται. Παράλληλα, η δημοσιογραφική μας έρευνα φέρνει στο φως μία από τις πολλές φωτογραφίες που υπάρχουν με τον νεαρό να κρατά το έγγραφο που απέστειλε στον π. Αντώνιο μαζί με τα βίντεο, και με τα οποία παίρνει πίσω τις καταγγελίες περί ασέλγειας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος αισθάνθηκε τύψεις για τα όσα ανέφερε για τον ιδρυτή της “Κιβωτού του κόσμου” και θέλησε μόνος του να φτάσει το μήνυμα του στον ιερέα. Επειδή δεν έχει τη δυνατότητα απευθείας επαφής, έστειλε τα βίντεο και την επιστολή σε άλλο τρόφιμο της δομής κι εκείνος με τη σειρά του στον κατηγορούμενο.

Η επιστολή της μητέρας έφτασε στα χέρια του π. Αντωνίου και συμπεριλήφθηκε στο συμπληρωματικό απολογητικό του υπόμνημα μέσω ενός τρίτου προσώπου, που διατηρεί επαφή με τη μητέρα του 16χρονου, όπως τουλάχιστον διατεινόταν.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο