31.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 13:29
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ“Κλειδώνει” τη δεύτερη θέση η Ρεάλ

“Κλειδώνει” τη δεύτερη θέση η Ρεάλ

 

Νίκη με ανατροπή για τη… “Βασίλισσα” που κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι κόντρα στη Σεβίλλη και να πάρει το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, έχασαν έδαφος στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη, διεκδικώντας μέσω του τελικού του Europa την είσοδο στο Champions League.

Iδανικό ξεκίνημα για τη Σεβίλλη που βρήκε δίχτυα με το… καλημέρα. Ο Μιρ πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ για το 1:0 από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση. Η απάντηση από τη Ρεάλ ήρθε στο 15ο λεπτό, με τον Θεμπάγιος να βρίσκει τον Ροντρίγκο και τον τελευταίο να πλασάρει άστοχα, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του. Η ισοφάριση για τη “Βασίλισσα” ήρθε στο 29ο λεπτό, με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 1:1.

Στο δεύτερο μέρος, οι ομάδες δημιούργησαν λιγοστές φάσεις, χωρίς να ανησυχήσουν τα αντίπαλα καρέ. Στο 50ο λεπτό, η Σεβίλλη ήταν αυτή που απείλησε, με τον Μιρ να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τη μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Η Ρεάλ στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό, απείλησε και έφτασε στην ανατροπή. Ο Ροντρίγκο μετά όμορφη ατομική ενέργεια, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ένα σουτ έξω από την περιοχή για το 2:1. Στην εκπνοή της αναμέτρησης, ο Ακούνια αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες μετά από επικίνδυνο μαρκάρισμα. Η “Βασίλισσα” κράτησε το προβάδισμά της έως το τέλος και “κλειδώνει” τη δεύτερη θέση, αφήνοντας τρίτη την Ατλέτικο με ματς λιγότερο.

Σεβίλλη: Μπουνού, Μοντιέλ, Γκούντελ, Ρέκικ, Ακούνια, Ράκιτιτς, Μπουένο, Λαμέλα, Γκόμες, Χιλ, Μιρ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βάθκεθ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Κρόος, Τσουαμενί, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Θεμπάγιος

Σάββατο 27 Μαΐου

Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 1:

Κυριακή 28 Μαΐου

20:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Έλτσε
20:00 Αλμερία – Βαγιαδολίδ
20:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ
20:00 Βαλένθια – Εσπανιόλ
20:00 Κάντιθ – Θέλτα
20:00 Μπαρτσελόνα – Μαγιόρκα
20:00 Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ
20:00 Χετάφε – Οσασούνα
20:00 Χιρόνα – Μπέτις

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο