19.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 09:21
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΚλιμάκιο της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ σε Γενικό Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας Λάρισας

Κλιμάκιο της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ σε Γενικό Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας Λάρισας

Κλιμάκιο του Τομέα Υγείας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Λάρισας επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο και το Κ.Υ Λάρισας, όπου και συναντήθηκε με τις διοικήσεις προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα, δυσλειτουργίες και ανάγκες που αντιμετωπίζουν.

Το κλιμάκιο αποτελούσαν ο πρώην βουλευτής Κ. Μπαργιώτας, η υπεύθυνη Τομέα Υγείας της Ν.Ε Αγγελική Παναγιωτακόπουλου Αγγελική, ο Συντονιστής της Τ.Ο Λάρισας Αγ. Μπουμαρσόπουλος και το μέλος της Ν.Ε Κ. Λαρίσης.

Οπως τόνισαν τα μέλη του κλιμακίου, στις συναντήσεις, η κυρίαρχη θέση του κόμματος αφορά “ένα ισχυρό δημόσιο Σύστημα Υγείας με ενιαίο σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας, με αύξηση του προϋπολογισμού για την υγεία, αύξηση αμοιβών του υγειονομικού προσωπικού και ένταξη τους στα ΒΑΕ, παροχή κινήτρων για ειδικότητες που υπάρχουν ελλείψεις” Παράλληλα άσκησαν κριτική στη ΝΔ σημειώνοντας πως “στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της διαπιστώθηκε από τις επιλογές της, ότι επιθυμεί την πλήρη ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ. Το 4,2% των χρημάτων από το Ταμείο Ανάκαμψης που κατευθύνει στην υγεία είναι χαμηλό σε σχέση με άλλες χώρες της Ε.Ε.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο