17.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 05:38
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΚλοπ: «Τόσο καιρό δεν θέλαμε να ακούσουμε ούτε τον ήχο του Champions...

Κλοπ: «Τόσο καιρό δεν θέλαμε να ακούσουμε ούτε τον ήχο του Champions League»

 

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ σε συνέντευξη που παραχώρησε εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της ομάδας του να σφραγίσει την παρουσία της στο Europa League.

Η Λίβερπουλ μετά τις διαδοχικές “γκέλες” μέσα στη φετινή σεζόν, διεκδικεί τη συμμετοχή της στο Europa League τη νέα αγωνιστική περίοδο, επιστρέφοντας στη διοργάνωση μετά από οκτώ χρόνια.

Ο Γιούργκελ Κλοπ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της Λίβερπουλ να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Europa League, τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν συγκεντρωμένη όλη τη σεζόν, ενώ παράλληλα τόνισε πως οι “κόκκινοι” δεν ήθελαν να ακούν τον ήχο του Champions League τόσο καιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιούργκελ Κλοπ:

«Θα κάνουμε το Europa League τη διοργάνωσή μας. Δεν είμαι τόσο κακομαθημένος. Το ότι έχουμε ήδη προκριθεί στο Europa League είναι απίστευτο, με όλες αυτές τις ομάδες γύρω μας. Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο και το κάναμε, αυτό είναι καλό.

Τόσο καιρό δεν μπορούσαμε να ακούσουμε ούτε τον ήχο του Champions League, τόσο μακριά ήμασταν. Το Europe League είναι μια χαρά. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».//Γ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο