26.7 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 13:22
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΚοτζιάς και Αποστολάκης από τον Βόλο: Έχει υποχωρήσει η διεθνής θέση της...

Κοτζιάς και Αποστολάκης από τον Βόλο: Έχει υποχωρήσει η διεθνής θέση της Ελλάδας [εικόνες]

Για υποχώρηση της διεθνούς θέσης της χώρας την τελευταία πενταετία με την διακυβέρνηση της χώρας από την Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο κατά τη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης που έγινε στον Βόλο, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Ο κ. Κοτζιάς αναφέρθηκε στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατηγορώντας την για εγκατάλειψη της πολιτικής γραμμής που είχε ξεκινήσει με τις βαλκανικές χώρες.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκος αναφέρθηκε στην απόκτηση των F35 από τη χώρα μας και την δύναμη ισχύος που δίνουν στην Ελλάδα έναντι της Τουρκίας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με την οποιαδήποτε ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. Θέλει να υπάρχει ισχυρή άμυνα και ισχυρή αποτρεπτική δυνατότητα στις ένοπλες δυνάμεις» τόνισε ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην τρίτη θέση μετά τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ο κ. Αποστολάκης είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει από μία πολύ δύσκολη περίοδο. Τώρα ξεκινούν οι διαδικασίες, γίνονται τα περιφερειακά συνέδρια και θα δωθεί η μάχη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ενώ παρέστη η π. υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο