26.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 15:27
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΚραυγή απόγνωσης Βολιώτη που υιοθέτησε 57 σκυλιά – Τι καταγγέλει

Κραυγή απόγνωσης Βολιώτη που υιοθέτησε 57 σκυλιά – Τι καταγγέλει

Την αρμόδια αντιδημαρχία του Δήμου Βόλου καταγγέλει ο Απόστολος Ανδρεαδάκης, ένας Βολιώτης ο οποίος υιοθέτησε 57 αδέσποτα σκυλιά σε ένα πρόχειρο καταφύγιο, προκειμένου να τα φροντίσει ως ανάδοχος. Όπως δηλώνει δεν του παρέχουν τροφή για τα άτυχα ζώα προκειμένου να μειώσει το κόστος φροντίδας.

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, απευθύνει έκκληση στον Δήμο Βόλου ώστε να βοηθήσει και να τον ακούσει παρά τα αιτήματα που έχει καταθέσει. Επίσης απευθύνεται σε δημότες και ζητά την ευαισθητοποίησή τους.

«Γιορτάζω υποτίθεται σήμερα αλλά μόνο γιορτινή διάθεση δεν έχω από τη στιγμή που το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα τα βγάλω πέρα με 57 σκυλιά μιας και ο δήμος ακόμα δε μου έχει δώσει ούτε ένα τσουβαλι από αυτά που μου χρωστάει από τα σκυλιά που έχω πάρει με υπεύθυνη δήλωση ως ανάδοχος. 12 ζώα έχω “δικά” τους με υπεύθυνη δήλωση και άλλα 27 που έχω πάρει από πιο παλιά με τη συμφωνία ότι θα βοηθάνε σε τροφές και φάρμακα αφού τους ξεφόρτωσα και την ευθύνη για 7 σκυλιά με λεισμανια που τα πήρα για να τα φροντίζω εγώ μιας και η μοίρα τους ήταν αβέβαιη για το που θα καταλήγαν.

Θέλω να ελπίζω ότι δε θα ξαναχρειαστει να ζητήσω βοήθεια από εσάς που κάθε φορά έπαιρνα και μια ανάσα με τη συνεισφορά σας.

Θα κάνω λίγο υπομονή ακόμα όσον αφορά το Δήμο Βόλου και αν δε γίνει κάτι,η υπόθεση θα φτάσει σε κανάλια και δημοσιογράφους που ήδη με έχουν πλησιάσει…..αλλά!!!

Μέχρι τότε τα σκυλιά έχουν καθημερινές ανάγκες σε τροφές- φάρμακα και βενζίνες πήγαινε έλα οι οποίες με έχουν γονατίσει κυριολεκτικά,και εμένα και τους κοντινούς μου ανθρώπους.Δε ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμα,μεγαλώνω σιγά σιγά και ο σωματικός πόνος είναι αβάσταχτος με το κουβαλημα που ρίχνω ειδικά τώρα το καλοκαίρι που πίνουν πολύ νερό.

Οπότε όποιος έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει πάλι σας παρακαλώ ας το κάνει με οτιδήποτε μπορεί.

Παρακάτω δίνω 2 λογαριασμούς έναν Πειραιώς και έναν εθνικής η όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου

6986416971 Απόστολος

Πειραιώς:GR54 0171 2580 0062 5813 9883 895

Ανδρεαδάκης Απόστολος

Εθνική:GR81 0110 7810 0000 7816 1849 019

Ανδρεαδάκη Μάρθα»

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο