11.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 08:31
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΛάρισα: Ένα ακόμη έργο προς δημοπράτηση από το Δήμο Μετεώρων

Λάρισα: Ένα ακόμη έργο προς δημοπράτηση από το Δήμο Μετεώρων

Ο Δήμος Μετεώρων, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση, με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝ. ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ, με προϋπολογισμό 332.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών (ποσά με δαπάνες εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα): Χωματουργικά – καθαιρέσεις: 16.180,41 €, Τεχνικά: 224.717,08 €, Ηλεκτρομηχανολογικά: 24.961,24 €.

Το έργο αφορά τη διαμόρφωση του πεζοδρόμου που ξεκινά από την Πλατεία Δημουλά , διασχίζει τα Ο.Τ. 65 και 60 και καταλήγει στη οδό Σωκράτους. Επίσης, συμπεριλαμβάνει την κατασκευή των πεζοδρομίων και των κιγκλιδωμάτων περιμετρικά του Πάρκου που βρίσκεται στο Ο.Τ. 187.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μετεώρων, Θοδωρής Αλέκος τόνισε ότι: «Το έργο αυτό είναι μια πραγματική ευκαιρία για εμάς να συμβάλουμε στη διαμόρφωση του μέλλοντος του Δήμου Μετεώρων. Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον που θα ενθαρρύνει την κοινωνική δραστηριότητα, την υγεία και την ευεξία των πολιτών μας. Ένας καλύτερα διαμορφωμένος χώρος σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες για κοινωνικές συναντήσεις, αθλητισμό, ψυχαγωγία και ανάπτυξη των επιχειρήσεων μας. Χωρίς πολλά λόγια και φανφάρες, αλλά με πράξεις συνεχίζουμε την ένταξη σε προγράμματα μελετών και την δημοπράτηση έργων για την ανάπτυξη και την βελτίωση του Δήμου μας».

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο