22 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 23:14
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΛάρισα: Γ. Μαρίνος – «Ισχυρό ΚΚΕ για να ανατραπούν οι αντιλαϊκές πολιτικές...

Λάρισα: Γ. Μαρίνος – «Ισχυρό ΚΚΕ για να ανατραπούν οι αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΕ»

Παρουσία πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, με κεντρικό ομιλητή το μέλος της Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Γιώργου Μαρίνου.

 «Το ΚΚΕ  κοιτάζει το λαό στα μάτια – σημείωσε ο κ. Μαρίνος –  γιατί είναι μπροστά στους αγώνες, στη σύγκρουση με την ΕΕ και την αντιλαϊκή της πολιτική που συνδιαμορφώνει και εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ , με την συναίνεση των άλλων κομμάτων του κεφαλαίου.

Το δίλημμα είναι Τί θα κάνει ο κάθε ένας και η κάθε μια με τη  ψήφο του, θα νομιμοποιήσει την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ , της κυβέρνησης της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και των άλλων συστημικών κομμάτων, θα τους επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν την ψήφο του ως πράσινο φως για νέες επιθέσεις και σκληρά μέτρα που τον φέρνουν το λαό σε απόγνωση;

Θα πάρουν την απόφαση και θα τιμωρήσουν την ΕΕ, την  κυβέρνηση της ΝΔ και τα δεκανίκια της, δίνοντας μεγάλη δύναμη στο ΚΚΕ, την πραγματική και μοναδική εργατική-λαϊκή αντιπολίτευση, συνεπή και δοκιμασμένο αντίπαλο της ΕΕ , του μεγάλου κεφαλαίου και των κομμάτων του.

Αυτό χρειάζεται ο λαός την επόμενη μέρα,  αυτή είναι η επιλογή που υπηρετεί τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, της  αγροτιάς, των επαγγελματιών, της νεολαίας και των γυναικών των λαϊκών οικογενειών, με αυτή την επιλογή θα ενισχυθεί το ρεύμα της αμφισβήτησης στην κυρίαρχη πολιτική, θα οργανωθεί η λαϊκή αντεπίθεση.

Πολύ δυνατό ΚΚΕ παντού ! Κι εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις, όπως το  ευρωκοινοβούλιο κι εκεί που ανατρέπονται, στους δρόμους του αγώνα, με φωτεινά  παραδείγματα όπως ο ηρωϊκός αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, της Cosco, στις κατασκευές, στους κλάδους και χώρους δουλειάς που οι εργαζόμενοι αναχαίτισαν επιθέσεις, διεκδίκησαν, έχουν κατακτήσεις, οι αγώνες των αγροτών που συγκλόνισαν φέτος την χώρα με τα πολυήμερα μπλόκα και το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα , στην Αθήνα».

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο