15.7 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 05:28
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΛάρισα: Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Να σταλεί μήνυμα στην κυβέρνηση απο την κάλπη...

Λάρισα: Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Να σταλεί μήνυμα στην κυβέρνηση απο την κάλπη των Ευρωεκλογών

Την ανάγκη η κυβέρνηση να λάβει μήνυμα δυσαρέσκειας από τους πολίτες, τόνισε ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς και υποψήφιος ευρωβουλευτής Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Το στέλεχος της Νέας Αριστεράς βρίσκεται στη Λάρισα  για την εκδήλωση έναρξης λειτουργίας του εκλογικού περιπτέρου του κόμματος στην Κεντρική Πλατεία, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7.30 το απόγευμα.

Σε συνέντευξη τύπου, ο κ. Σακελλαρίδης, τόνισε ότι “οι ευρωεκλογές αποτελούν μια κρίσιμη μάχη με στόχο την  ισχυρή εκπροσώπηση της Νέας Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο“.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό είπε ότι διοικούν με αλαζονεία, έλλειψη ενσυναίσθησης και απομακρυσμένοι από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, σαν να κυβερνούν από γυάλινο πύργο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σακελλαρίδης, στάθηκε ιδιαίτερα στα θέματα υγείας και ακρίβειας. Όπως επισήμανε “παρατηρείται πλήρης διάλυση και αποδόμηση του κοινωνικού κράτους και ειδικότερα της δημόσιας υγείας“, κάνοντας αναφορά στα απογευματινά χειρουργεία και στην έλλειψη προσωπικού, συμπληρώνοντας ότι “η κυβέρνηση δεν δαπανά για τη δημόσια υγεία, αλλά επιλέγει μία λύση που δεν διορθώνει κανένα πρόβλημα στα νοσοκομεία και προσθέτει ένα ακόμα κόστος στον ασθενή“.

Σε ό,τι αφορά στην οικονομία, υποστήριξε ότι η ακρίβεια καλπάζει την ώρα που σύμφωνα με την ΕΡΓΑΝΗ το 55% των εργαζομένων αμείβεται με κάτω από 1000 ευρώ μικτά. Το στέλεχος της Νέας Αριστεράς, ζήτησε την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας ενώ πρότεινε την μείωση του χρόνου εργασίας σε 5ημερη, 7ωρη, χωρίς τη μείωση των μισθών.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο