12.8 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 09:24
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΛάρισα: H Mαρίζα Ρίζου και “το χωριό της” στο Φεστιβάλ Πηνειού

Λάρισα: H Mαρίζα Ρίζου και “το χωριό της” στο Φεστιβάλ Πηνειού

Η παρέλαση αστέρων στο Φεστιβάλ Πηνειού 2023 συνεχίζεται αύριο Παρασκευή, για τρίτη ημέρα, με τη Μαρίζα Ρίζου και το “Χωριό” της στη Σκηνή Α΄, με τον Sigmataf και τους Usurum  για πιο εναλλακτικά ελληνικά ακούσματα στη Σκηνή Β΄και με Παραδοσιακή Ορχήστρα για όσους αγαπούν την παράδοση στη Σκηνή Γ.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δράσεις και οι αθλητικές δραστηριότητες, στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, μικροί και μεγάλοι.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

ΣΚΗΝΗ Α΄
22:00 Μαρίζα Ρίζου

Με τον ενθουσιασμό της κυκλοφορίας του τέταρτου προσωπικού της άλμπουμ ‘’Το Χωριό’’ η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει με ανυπομονησία για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

ΣΚΗΝΗ Β΄
20:30 Sigmataf

Εναλλακτικός/πειραματικός και πολυσυλλεκτικός- ήχος. Spoken word μεγαλουργήματα βασισμένα σε ευρηματικότατους και φαρμακερούς στίχους και εξαιρετικές μουσικές, τις οποίες επιμελείται ο ίδιος, μαζί με τους μουσικούς του συντρόφους, Αλέκο Σώρρο και Χρήστο Μελαχροινό.

22:00 Usurum

Οι Usurum δημιουργήθηκαν το 2008 από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αλίμου. 

Γράφουν τραγούδια με ελληνικό στίχο, επηρρεασμένοι από τη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία, τους Έλληνες συνθέτες, την ξένη εναλλακτική σκηνή και την παράδοση.

ΣΚΗΝΗ Γ΄
21:30 Παραδοσιακή Ορχήστρα (Β. Μπακαγιάννης, Τ. Σβάρνας, Α. Μαυραντζάς, Λ. Γάλλος)

Μετα τις 6 το απόγευμα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ποικίλλες καλλιτεχνικές και αθλητικές δράσεις

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο