29.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 11:32
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΛάρισα: Ο Θ. Μαμάκος για Απ. Καλογιάννη: “Δεν θα ασχοληθούμε άλλο μαζί...

Λάρισα: Ο Θ. Μαμάκος για Απ. Καλογιάννη: “Δεν θα ασχοληθούμε άλλο μαζί του”

Ανταπαντά ο Θανάσης Μαμάκος στον Απόστολο Καλογιάννη που αποκάλεσε ψεύδη και συκοφαντίες τα όσα ισχυρίζεται η νέα δημοτική αρχή για τα οικονομικά του Δήμου Λαρισαίων:

Ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων παραβλέποντας το γεγονός ότι ο λαός δεν εκτίμησε το «πόσο ψηλά έβαλε τον πήχη» και ότι τον καταδίκασε στην αφάνεια από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, περιπλανιέται από κανάλι σε κανάλι, και αντί να απαντήσει γιατί με τον προϋπολογισμό που κατήρτισε δεν έγραψε 20 εκατομμύρια ευρώ στα έξοδα, βάζοντας νάρκη στο
μέλλον της πόλης, αυτοθαυμάζεται για το πόσο «τέλειος» είναι.

Μας αποκαλεί «ψεύτες» και «συκοφάντες» παρότι γνωρίζει πως αξιοποιήσαμε τα στοιχεία των Υπηρεσιών του Δήμου και απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Δεν θα ασχοληθούμε άλλο μαζί του. Δεν έχουμε το χρόνο να το κάνουμε. Ο ίδιος τον έχει, του τον παραχώρησε γενναιόδωρα ο λαός της Λάρισας και μπορεί να συνεχίσει να τον αξιοποιεί πηγαίνοντας από κανάλι σε κανάλι.

Δική μας δουλειά είναι να στρωθούμε στη δουλειά, για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των Λαρισαίων που μας εμπιστεύθηκαν τη διαχείριση των κοινών, με ποσοστό 51,17%. Και αυτό κάνουμε“.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο