20.1 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 01:23
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΛάρισα: Συνελήφθη ο αλλοδαπός που εξαπάτησε ηλικιωμένη και της άρπαξε 20 χιλ....

Λάρισα: Συνελήφθη ο αλλοδαπός που εξαπάτησε ηλικιωμένη και της άρπαξε 20 χιλ. ευρώ

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου, καθώς και σε βάρος άγνωστων, μέχρι στιγμής, συνεργών του, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, στις 18 Νοεμβρίου, το απόγευμα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα και με το πρόσχημα άμεσης χειρουργικής επέμβασης στενού συγγενικού της προσώπου, την έπεισε να τοποθετήσει μέσα σε σακούλα, το χρηματικό ποσό των 20 χιλ. ευρώ και να την παραδώσει σε άγνωστη, μέχρι στιγμής, γυναίκα συνεργό του, η οποία την περίμενε έξω από το σπίτι της.

Χθες Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 το πρωί εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα σε μεθοριακή περιοχή των Σερρών, αλλοδαπός, ο οποίος επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο με σκοπό να περάσει τα σύνορα και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα βρέθηκε, επιμελώς κρυμμένη, μία σακούλα που περιείχε το χρηματικό ποσό των -17.500- ευρώ.

Όπως εξακριβώθηκε, το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό αποτελεί μέρος του χρηματικού ποσού που παρέδωσε η γυναίκα στη συνεργό του συλληφθέντος. Τα χρήματα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στην παθούσα.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο