30.1 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 17:29
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΛάσο: «Με ρώτησαν αν ήμουν έτοιμος να με απολύσουν»

Λάσο: «Με ρώτησαν αν ήμουν έτοιμος να με απολύσουν»

 

Ο νυν τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με την δουλεία του και εξιστόρησε μία στιγμή από την έναρξη της καριέρας του.

Ο Πάμπλο Λάσο θεωρείται ένας από τους κορυφαίους και τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία της Euroleague, έχοντας στην κατοχή του δύο ευρωπαϊκούς τίτλους, το 2015 και 2018 με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, διόλου εύκολη ήταν η αρχή της πορείας του, βάσει των ιστοριών του.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που παραχώρησε, αποκάλυψε πως λίγο πριν τον απολύσουν… τον ρώτησαν αν ήταν έτοιμος, πράγμα το οποίο τον προβλημάτισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, πριν από πολλά χρόνια, με ρώτησαν αν ήμουν έτοιμος να με απολύσουν. Μετά απολύθηκα. Όλα είναι μέρος της δουλειάς. Το ότι είναι μέρος της δουλειάς δεν σημαίνει ότι το αντιμετωπίζω χωρίς προβληματισμό. Οι προπονητές είναι ένα μικρό μέρος της αλυσίδας και είναι πιο εύκολο να τους απολύσεις από το να διώξεις δέκα παίκτες. Ίσως ο παίκτης δεν θα παίξει καλύτερα με τον επόμενο προπονητή, αλλά με την αλλαγή τα πράγματα φαίνονται καλά. Πρέπει να ζήσουμε με αυτή την κατάσταση. Βέβαια τα πράγματα θα είναι πάντα πιο απλά για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Μπορεί πάντα να επιστρέφει στην Μπασκόνια».//ΓΚ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο