26.4 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 17:25
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΜ. Βασιλικός: «Θα καταθέταμε μήνυση για τον βιασμό και τον εκβιασμό, αλλά...

Μ. Βασιλικός: «Θα καταθέταμε μήνυση για τον βιασμό και τον εκβιασμό, αλλά πρόλαβε και τον σκότωσε» [βίντεο]

Σε εκπομπή του MEGA μίλησε σήμερα το απόγευμα ο συνήγορος υπεράσπισης του 50χρονου άνδρα από τον Βόλο, ο οποίος χθες το απόγευμα σκότωσε τον κουνιάδο του, καθώς φέρεται να βίαζε και να εκβίαζε την κόρη του.

Ο Δικηγόρος Μιχάλης Βασιλικός τόνισε: Οι κατηγορίες είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι ούτε ανθρωποκτόνο πρόθεση είχε, ούτε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση βρισκόταν. Η ανάκριση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Πολλά από αυτά αφορούν και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ενός ανήλικου κοριτσιού, στη διάρκεια τέλεσης των πράξεων. Τα βίντεο και τα μηνύματα δεν τα έχω δει προσωπικά, αλλά τα δώσαμε σε ένα τεχνικό για να τα ανακτήσει. Δεν προλάβαμε ακόμα γιατί ο πατέρας της προχώρησε σε αυτές τις ενέργειες. Θα καταθέταμε μήνυση εναντίον του θύματος.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Μιχάλης Βασιλικός – δικηγόρος κατηγορούμενου: «Ο εντολέας μου ισχυρίζεται ότι ούτε ανθρωποκτόνο πρόθεση είχε, ούτε βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση»”,”description”:”Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του κουνιάδου του στον Βόλο στο Live News.”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyNC8wMS8xMC8xNC8zM181N182NTllYWFkNTkzZDFjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M35S”,”uploadDate”:”2024-01-10T14:36:26.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wlaha4e0i&playlistId=v-cyb3iae75uxt”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο