17.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 05:34
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑ«Μαγεμένη» από τα P for PELION καλλυντικά η Μπέττυ Μαγγίρα

«Μαγεμένη» από τα P for PELION καλλυντικά η Μπέττυ Μαγγίρα

Στη σημερινή της εκπομπή στον ΑΝΤ1 η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για τα φυσικά καλλυντικά P for PELION, τα οποία είναι εμπνευσμένα από το βουνό των Κενταύρων.

Η γνωστή παρουσιάστρια δοκίμασε τα προϊόντα και εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής την άποψή της, δηλώνοντας “μαγεμένη” από τη δράση τους και την υφή τους.

Δείτε τα προϊόντα εδώ

Η ιστορία της P for Pelion

Πώς να μαζέψεις όλη τη Φύση σ’ένα μπουκάλι; Πώς να κρύψεις όλα τα βότανα σε μια σταγόνα; Πώς θα φτιάξουμε προϊόντα που θα δίνουμε στα παιδιά μας; Αυτές ήταν οι ερωτήσεις που τέθηκαν στην αρχή της P for Pelion. Ερωτήσεις που κάποιες φορές πιστέψαμε ότι ίσως δε θα μπορέσουμε ν’ απαντήσουμε. Από την αρχή όμως γνωρίζαμε τι θέλαμε: γνωρίζαμε ότι δε θα συμβιβαζόμασταν με τίποτα λιγότερο πέρα από το καλύτερο και από το πιο ποιοτικό.

Η Φύση του Πηλίου αποτέλεσε την πυξίδα στον προορισμό μας και αρωγός στην προσπάθειά μας το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, που βοήθησε ν’ αναπτύξουμε το πρώτο και βασικό προϊόν μας, που είναι η κρέμα προσώπου G.o.a.t. με 100% βιολογικό γάλα κατσίκας.

Το ταξίδι της P for Pelion ξεκίνησε, ανακαλύψτε το…

Η P for Pelion είναι εκεί και σας μεταφέρει τις εικόνες που αποτύπωσε με κάθε της προϊόν.  Ένα ταξίδι εκεί όπου η φύση συνορεύει με την φαντασία και αναδύεται κάθε φορά που βάζουμε την υπογραφή ποιότητας της P for Pelion . Με ορμητήριο το μαγικό Πήλιο σας αφήνουμε να περιπλανηθείτε από το άνοιγμα της συσκευασίας, στις πιο κρυφές περιοχές του τόπου μας.

Δώσαμε υπόσχεση άλλωστε, πως όλα τα συστατικά που θα χρησιμοποιήσουμε θα είναι από εκεί και πως κάθε συνέργεια που θα πράξουμε θα είναι ακόμη μία εγγύηση ότι τα προϊόντα που θα λάβετε στα χέρια σας, θα είναι απόσταγμα προσπάθειας για ό,τι πιο αγνό μπορεί να προσφέρει η Φύση του Πηλίου.

Τα προϊόντα μας δε δοκιμάζονται σε ζώα και οι συσκευασίες μας είναι πάντα φιλικές προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμες, ίσως γιατί προσπαθούμε με έναν τρόπο να επιστρέψουμε τα δώρα που μας δόθηκαν. Αντί για νερό, χρησιμοποιούμε 100% βιολογικό γάλα κατσίκας και παράλληλα είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα προϊόντα μας είναι 100% φυσικά.

Καθότι όλες μας οι συνταγές έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωπονίας και Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που αποτελεί τον θεματοφύλακα αγνότητας τους, τα προϊόντα μας, έχουν αναπτυχθεί χωρίς Silicones, Parabens, Propylene Glycol, Mineral Oil, Etholamine και Phthalates.

Τα παραπάνω είναι μια εγγύηση για Εσάς και ένας χάρτης πορείας για Εμάς. Είναι όλα αυτά που συνθέτουν τα προϊόντα που κρατάτε στα χέρια σας, είναι η Υπόσχεσή μας, είναι η κληρονομιά των παιδιών μας.

Σε αυτό το κομμάτι Γης λοιπόν, δημιουργήσαμε τη σειρά G.o.a.t. , με όλο μας το μεράκι και την αγάπη, που έμελλε ν’ αποτελέσει την ναυαρχίδα της εταιρείας μας για τις υπόλοιπες σειρές.

Με το χαρακτηριστικό ξύλινο καπάκι από το δάσος του Πηλίου το γνωστό και ως “φαρμακωδέστατον”, αγαπήθηκε ήδη στις γειτονιές του κόσμου και αποτελεί πια το χαρακτηριστικό της εταιρείας μας.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο