11.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 06:36
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΜαγνησία: Άφησε χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα σε κάδο σκουπιδιών – Πως η...

Μαγνησία: Άφησε χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα σε κάδο σκουπιδιών – Πως η Αστυνομία έπιασε τους απατεώνες

Ακόμη μια απόπειρα απάτης με το κόλπο του ψεύτικου τροχαίου ήρθε στο φως της δημοσιότητας στον Βόλο, με τρεις κατηγορούμενους, δύο άνδρες και μια γυναίκα, να οδηγούνται χθες στο αυτόφωρο ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, όπου πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Δευτέρα 6/11.

Θύμα της εξαπάτησης μια 50χρονη κάτοικος Σούρπης, η οποία το την Τετάρτη 1/11 δέχθηκε τηλεφώνημα από την 37χρονη κατηγορούμενη, στο οποίο η γυναίκα προσποιήθηκε πως είναι η αδερφή της, λέγοντάς της πως είχε τάχα τραυματιστεί σε τροχαίο. Πρόσθεσε επίσης πως πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση, και να αγοράσει δήθεν ειδικές λάμες από την Ιταλία, που είναι ιδιαίτερα ακριβές.

Για να πείσει μάλιστα την 50χρονη πως το τροχαίο όντως συνέβη, της έδωσε να μιλήσει με τους άλλους δύο κατηγορούμενους, 40 και 32 ετών, οι οποίοι της συστήθηκαν ως γιατροί και συμφώνησαν με την παθούσα να καταβάλει 3.750 ευρώ μετρητά αλλά και κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ, τα οποία θα άφηνε σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή.

Η 50χρονη πράγματι άφησε το ποσό και τα τιμαλφή στο συμφωνηθέν σημείο, αλλά καθώς σύντομα κατάλαβε πως είχε εξαπατηθεί και ζήτησε βοήθεια από γειτόνισσά της, η οποία πήρε πίσω χρήματα και κοσμήματα και τα επέστρεψε στην γυναίκα, ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, οι κατηγορούμενοι είχαν φτάσει στο χωριό και είχαν επιδοθεί σε αναζήτηση του «θησαυρού» τους, αλλά καθώς κανείς από τους τρεις δεν γνώριζε την περιοχή, έψαχναν κάδους για ώρα με αποτέλεσμα να εντοπιστούν από αστυνομικούς, οι οποίοι τους συνέλαβαν.
Οι τρεις κατηγορούμενοι είναι ημεδαποί κάτοικοι περιοχών του Βόλου, δεν έχουν συγγένεια μεταξύ τους, ενώ η 37χρονη είναι μητέρα ενός παιδιού και ζει με τους γονείς της.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο