31.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 15:23
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΜαγνησία: Άνοιξη με 20άρια μέχρι την Παρασκευή και από το Σάββατο χιόνια...

Μαγνησία: Άνοιξη με 20άρια μέχρι την Παρασκευή και από το Σάββατο χιόνια – Η πρόβλεψη Μαρουσάκη

Ανοιξιάτικος αναμένεται να είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο οποίος αναφέρει στην ανάρτησή του ότι οι θερμοκρασίες μπορεί να ξεπεράσουν ακόμη και τους 20 βαθμούς σε κάποιες περιοχές. Ωστόσο, όλα αυτά θα ισχύουν μέχρι το Σάββατο…

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης συνόδευσε την ανάρτησή του στο Facebook και με έναν χάρτη, αναφέροντας ότι σε αυτόν «αποτυπώνεται η πορεία των θερμών αλλά και πολικών αερίων μαζών που θα επηρεάσουν τη χώρα μας μέσα στις επόμενες ημέρες».

Έτσι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μετεωρολόγου, ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος από σήμερα Τετάρτη (17.1.2023) μέχρι και την Παρασκευή αλλά από το Σάββατο αναμένεται ραγδαία μεταβολή με χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας.

Το σκηνικό της αλλαγής του καιρού θα έχει τις ίδιες μεταβολές και στον Βόλο και τη Μαγνησία, ενώ από το βράδυ της Παρασκευής αναμένεται η επιδείνωση του καιρού με χιονοπτώσεις στα Χάνια Πηλίου. Οι «πολικές» θερμοκρασίες στην κορυφή του Βουνού των Κενταύρων θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο