28.7 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 17:22
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΜαγνησία: Τι είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος που αποπειράθηκε να σκοτώσει 27χρονο...

Μαγνησία: Τι είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος που αποπειράθηκε να σκοτώσει 27χρονο συγχωριανό του

Προθεσμία για την Δευτέρα στις 12:00μ.μ. ζήτησε και έλαβε ο 50χρονος που παρέσυρε με το τρακτέρ του τον 27χρονο συγχωριανό του στο Μικρό Περιβολάκι Μαγνησίας το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TheNewspaper.gr, ο 50χρονος άνδρας αρνείται το γεγονός ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον νεαρό και δείχνει στις Αρχές τη δική του εκδοχή για το περιστατικό.

«Ήταν απογευματινές ώρες όταν μία παρέα τεσσάρων ατόμων ήρθε στο κτήμα μου για να κάνει καυγά. Ξεκίνησαν να με βρίζουν την ώρα που εγώ έκανα αγροτικές εργασίες μέσα στο κουβούκλιο του τρακτέρ μου. Όργωνα το χωράφι μου. Ένας εξ αυτών προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα από την καμπίνα του γεωργικού ελκυστήρα, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς για λόγους ασφαλείας ανοίγει μόνο από μέσα όταν βρίσκεται σε λειτουργία. Εγώ συνέχισα να οργώνω και δεν κατέβηκα από το τρακτέρ, ούτε σταμάτησα τη δουλειά μου. Τότε συνειδητοποίησα ότι με το πίσω μέρος του τρακτέρ είχα παρασύρει έναν άλλον άνδρα που βρισκόταν εκεί, χωρίς να τον έχω δει».

Αύριο Δευτέρα ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον ανακριτή . Την είδηση αποκάλυψε πρώτο το TheNewspaper.gr λίγα λεπτά μετά το περιστατικό.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο