13.7 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 06:21
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΜαρέδης για Κουσουλό: «Δε λείπει από την εκπομπή» – Το sms και...

Μαρέδης για Κουσουλό: «Δε λείπει από την εκπομπή» – Το sms και η συγγνώμη για τον άγριο καυγά on air [βίντεο]

Στην λήξη της συνεργασίας του Πέτρου Κουσουλού με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR, τον απίστευτο on air καυγά τους και τη σχέση που είχαν και έχουν πριν και μετά από αυτόν, μίλησε στην εκπομπή Status του ASTRA και τον Κωνσταντίνο Καμέα, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης.

«Δεν θεωρώ ότι είναι απώλεια η απουσία του Πέτρου Κουσουλού από την εκπομπή. Ήταν ένα σημαντικό κoμμάτι της εκπομπής. Αυτή, είναι μία εκπομπή της Ζήνας. Δεν είναι απώλεια ούτε αν λείπει ο Κουσουλός, ούτε αν λείπει ο Μαρέδης, ούτε κανείς. Και μόνη της να μείνει σε ένα άδειο πλατώ, χωρίς θέματα, χωρίς δημοσιογράφους, χωρίς ρεπορτάζ και να μιλά με τους τηλεεθατές έναν έναν θα κάνει τα ίδια νούμερα και θα έχει την ίδια επιτυχία. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι κανείς δε λείπει δίπλα από τη Ζήνα. Είναι από μόνη της ένα χαρτί πολύ πολύ δυνατό, το έχει δουλέψει πάρα πολύ, το έχει χτίσει, έχει χτίσει κι εμάς, όλους τους ανθρώπους που υπήρξαμε ή υπάρχουμε ακόμα δίπλα της και νομίζω ότι κανένας δε λείπει από τους τηλεθεατές. Όλοι βρίσκουν τη θέση που τους αξίζει». σημείωσε.

Σε ερώτημα του Κ. Καμέα, για το αν ο φοβερός καυγάς τους για την “Κιβωτό του κόσμου” στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού ήταν η αιτία της ρήξης του Π. Κουσουλού με την εκπομπή, ο Δημήτρης Μαρέδης απάντησε:

«Έχει ακουστεί κάτι τέτοιο; Δε νομίζω ότι αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε. Δεν ξέρω γιατί ο Πέτρος αποφάσισε να μην είναι μαζί μας φέτος. Δεν το γνωρίζω γιατί δε μου το έχει πει. Κρίνω ότι δεν είναι αυτός ο λόγος. Δεν τον έχω ακούσει να το λέει καν και πιστεύω θα το έλεγε, επειδή μιλάει πάντα με ειλικρίνεια».

Ο ίδιος λέει ότι θα κάνει δική του εκπομπή. Εσύ, μαζί του θα συνεργαζόσουν μετά από αυτό το συμβάν;

Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό. Με τους ανθρώπους που μπορεί να διαφωνούμε στον τηλεοπτικό αέρα, ακόμα κι αν λέει χοντράδες. Είπε στη συγκεκριμένη περίπτωση μία χοντράδα. Είπε κάτι που δεν έπρεπε να το πει στον αέρα, ούτε γενικά διότι ξέρει ότι δεν ισχύει. Όμως σε μία ζωντανή εκπομπή συμβαίνουν πράγματα, μπορεί πάνω στην ένταση να πεις πράγματα που δεν εννοείς. Ο Πέτρος είναι ένας πολύ καλός δημοσιογράφος. Εγώ τον εκτιμώ πάρα πολύ. Ανήκουμε σε δυο διαφορετικές σχολές δημοσιογραφίας όμως. Αλλιώς κάνει τη δουλειά του ο Πέτρος, με έναν πιο… δημοφιλή τρόπο λέγοντας πιο δημοφιλή πράγματα, αλλιώς την κάνω εγώ. Από επιλογή το κάνω κι εγώ, από επιλογή κι ο Πέτρος. Φυσικά, θα συνεργαζόμουν μαζί του. Δεν αποκλείω ποτέ κανέναν, διότι δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή και δε θα έλεγα ποτέ όχι σε μία συνεργασία με τον Πέτρο. Συνεργαστήκαμε άψογα για δύο ολόκληρα χρόνια.

Έχετε επικοινωνία; Έχετε ξαναμιλήσει στο τηλέφωνο από τότε;

Όχι, δεν έχουμε ξαναμιλήσει στο τηλέφωνο. Του έστειλα ένα μήνυμα για να του ευχηθώ για τη γέννηση του τρίτου του παιδιού και μου απάντησε εγκάρδια. Δεν έχει τύχει να μιλήσουμε. Προφανώς αν τον δω θα μιλήσουμε. Ξέρεις, με τον Πέτρο εκτιμώ ότι ήμασταν και φίλοι, πέρα από συνεργάτες. Δεν αλλάζουν τα συναισθήματα των ανθρώπων. Εύχομαι να κάνει το επόμενο βήμα και να του πάει πάρα πάρα πολύ καλά. Θα είμαι εκεί για να τον υποστηρίξω σε αυτό, αν χρειαστεί. Δεν αλλάζουν οι σχέσεις των ανθρώπων έτσι. Καμία φορά μπορεί να παρεξηγούμαστε, μπορεί να λέμε καμία κουβέντα παραπάνω. Εκτιμώ ότι δεν το πίστευε αυτό που έλεγε. Θα ήθελα πολύ και θα το εκτιμούσα να με έπαιρνε ένα τηλέφωνο και να μου έλεγε “συγγνώμη, δεν έπρεπε να το πω, πάνω στην ένταση έγινε.”

Θα τη δεχόσουν;

Ασφαλώς. Ποιος είμαι εγώ για να μην τη δεχτώ;

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο