24.7 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 21:20
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜατς για… όλα τα γούστα!

Ματς για… όλα τα γούστα!

 

Πλούσιο είναι το σημερινό (19/04) πρόγραμμα της Super League 2, καθώς συμπεριλαμβάνει εννιά σπουδαίες αναμετρήσεις, με τις οποίες “πέφτει” η “αυλαία” της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Με εννιά σημαντικές “μάχες” ολοκληρώνεται η 20η “στροφή” της SL2 το απόγευμα της Τετάρτης (19/04). Στον πρώτο όμιλο, τέσσερα ματς κάνουν “σέντρα” στις 14:45. Η Νίκη Βόλου υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας στο θεσσαλιώτικο ντέρμπι, έχοντας στόχο το “τρίποντο” που θα τη φέρει σε ισοβαθμία με την αντίπαλό της, ενώ από την άλλη μεριά, το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη θέλει να πλησιάσει στους 6 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, ο οποίος λίγο αργότερα (15:15, ΕΡΤ3) φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό Β’. Μάλιστα, τα “λιοντάρια” θα έχουν αρκετές απουσίες, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι μακροχρόνια τραυματίες Οικονόμου και Γιαννικόυγλου, ενώ τραυματίστηκε στον προσαγωγό και ο Αλί Μπαμπά. Παράλληλα, εκτός λόγω ίωσης θα είναι οι Καραμπέρης, Ανάκογλου, Παπαβασιλείου, Τσομπανίδης και Δημητρίου.

Στις 14:45 επίσης, ο Ηρακλής θα υποδεχτεί τον Μακεδονικό, με τον “γηραιό”, να αναζητά το “τρίποντο” που θα τον φέρει κοντά στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Παράλληλα, ο Θεσπρωτός αντιμετωπίζει στην έδρα του την ΑΕΛ, με τους “βυσσινί” να θέλουν το “διπλό”, για να εκμεταλλευτούν πιθανές “γκέλες” των υπόλοιπων ομάδων που βρίσκονται κοντά στην κορυφή της κατάταξης. Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Θεοδωρόπουλο, Μιλτιάδη, Γαρουφαλιά και Μαξιμένκο, ενώ εκτός αποστολής λόγω ίσως είναι και ο Κόλα. Τέλος, για τον πρώτο όμιλο και την ίδια ώρα (14:45), γίνεται σέντρα στην Αριδαία για το ματς του Αλμωπού με τη Βέροια, στο οποίο θέλουν και οι δυο ομάδες “διακαώς” ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να “ξεκολλήσουν” από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Για τον δεύτερο όμιλο της Super League 2, η δράση συνεχίζεται με τέσσερα παιχνίδια, που έχουν κοινή ώρα έναρξης 14:45. Αρχικά, η ΑΕΚ Β’, υποδέχεται την Athens Kallithea, με τις δυο ομάδες να έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους. Συγκεκριμένα, η “Ένωση”… παλεύει να πάρει… ανάσα και να αποφύγει την “επικίνδυνη ζώνη”, ενώ η ομάδα του Γιώργου Σίμου θέλει να παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας τις απουσίες των Κολτσίδα και Μουνιέ. Τα Χανιά φιλοξενούν τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος θέλει να παραμείνει κοντά στην πρωτιά της κατάταξης, ενώ η Επισκοπή αντιμετωπίζει στην έδρα της την Καλαμάτα, με τη “Μαύρη Θύελλα” να έχει στόχο την… παραμονή της στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι Κρητικοί θέλουν διακαώς ένα “τρίποντο” που θα τους “ξεκολλήσει” από τα χαμηλά “στρώματα” της κατάταξης. Τέλος, η Κηφισιά υποδέχεται την Προοδευτική κάνοντας… ποδαρικό στο “σπίτι” της μετά από 637 ημέρες και έχοντας ως στόχο παράλληλα να κρατήσει απόσταση… ασφαλείας από Απόλλωνα και Kallithea.//

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το σημερινό πρόγραμμα στη Super League 2:

A’ Όμιλος

Τρίτη 18 Απριλίου

ΠΑΟΚ Β’ – Διαγόρας 3:3

Τετάρτη 19 Απριλίου

14:45 Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας
14:45 Ηρακλής – Μακεδονικός
14:45 Θεσπρωτός – ΑΕΛ
14:45 Αλμωπός Αριδαίας – Βέροια
15:15 Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός Β’ (ΕΡΤ3)
ΡΕΠΟ: Ηρακλής Λάρισας

Β ΟΜΙΛΟΣ

Τρίτη 18 Απριλίου

Ολυμπιακός B’ – Αιγάλεω 2:1
Παναχαϊκή – Ηλιούπολη 2:2

Τετάρτη (19/04)

14:45 ΑΕΚ Β’ – Athens Kallithea
14:45 Χανιά – Απόλλων Σμύρνης
14:45 Επισκοπή – Καλαμάτα
14:45 Κηφισιά – Προοδευτική
ΡΕΠΟ: ΟΦ Ιεράπετρας

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο