25 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 18:35
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜε ανεβασμένη ψυχολογία

Με ανεβασμένη ψυχολογία

 

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 28ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, όπου τα ανεβασμένα Χανιά υποδέχονται την ΑΕΚ Β’ και η Καλαμάτα θέλει να επιστρέψει στα εντός έδρας τρίποντα κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας.

Τα Χανιά είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και το απέδειξαν και με την πρωτοπόρο Κηφισιά, την οποία ουσιαστικά… διέλυσαν με το εκκωφαντικό 3-0 μέσα στην έδρα της, διευρύνοντας το αήττητο σερί τους στα 11 ματς. Σήμερα (2/6, 17:00) υποδέχονται την ΑΕΚ Β’ και με όπλο την ψυχολογία τους θέλουν να πάρουν άλλο ένα τρίποντο. Επιστροφές και απουσίες μετράει ο Γιάννης Ταουσιάνης για την αναμέτρηση. Εκτός πλάνων ο Καμαρά που υπέστη θλάση στο προηγούμενο ματς, ο Κοκκίνης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ο Μπουτσάκης που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του και ο Ρότσα που με άδεια βρίσκεται στην Πορτογαλία. Διαθέσιμοι οι Ιατρούδης και Ιμεραλιλάι. Από την άλλη, πάγια τακτική της ‘Ένωσης” είναι να μην ενημερώνει επίσημα για τα αγωνιστικά της νέα και να μην ανακοινώνει αποστολές. Αξιοσημείωτο ότι κόντρα στην Παναχαϊκή τραυματίστηκε ο Τζούντα Γκαρσία (εξτρέμ) και ίσως χάσει τα υπόλοιπα φετινά παιχνίδια.

Την ίδια ώρα, η Καλαμάτα υποδέχεται τον ΟΦ Ιεράπετρας. Το ενδιαφέρον όλων στο στρατόπεδο των “μελανόλευκων” έχει στραφεί στη νέα σεζόν και στο χτίσιμο της ομάδας, που ανακοίνωσε μάλιστα την απόκτηση του Αργεντίνου χαφ Χουάν Κατάλντι από τον σημερινό τους αντίπαλο. Ο υπηρεσιακός τεχνικός Αντώνης Μαυρέας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λιποράσε, Μόζερ, Μπενίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και για αγωνιστικούς λόγους τους Μαβινγκά, Λουπάνο, ενώ επιστρέφει ο Παπατόλιος που εξέτισε την ποινή του. Από την άλλη, οι Κρητικοί πήγαν στη Μεσσηνία με 15 παίκτες, αλλά μας έχουν δείξει ότι παρά τα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά τους προβλήματα είναι πάντα υπολογίσιμοι και παραμένουν ανταγωνιστικοί ως το φινάλε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Super League 2:

Βόρειος Όμιλος

Τετάρτη 31 Μαΐου 

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Β’ 0:0

Σάββατο 3 Ιουνίου

17:00 Ηρακλής – Νίκη Βόλου
17:00 Παναθηναϊκός Β’ – Ηρακλής Λάρισας

Κυριακή 4 Ιουνίου

17:00 ΑΕΛ – Απόλλων Πόντου
19:00 Βέροια – Αναγέννηση Καρδίτσας

Δευτέρα 5 Ιουνίου 

17:00 Μακεδονικός – Διαγόρας Ρόδου

Ρεπό: Θεσπρωτός

Νότιος Όμιλος

Παρασκευή 2 Ιουνίου

17:00 Καλαμάτα – ΟΦ Ιεράπετρας
17:00 Χανιά – ΑΕΚ Β’

Σάββατο 3 Ιουνίου

19:15 Απόλλων Σμύρνης – Προοδευτική (ΕΡΤ3)

Κυριακή 4 Ιουνίου

17:00 Αιγάλεω – ΠΑΟ Ρουφ
17:00 Επισκοπή – Κηφισιά
17:00 Ηλιούπολη – Athens Kallithea (EΡT SPORTS)

Ρεπό: Ολυμπιακός Β’

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο