24.1 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 15:32
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΜε επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Κύκλοι Άθλησης και τα Εργαστήρια Ευεξίας στην Ελασσόνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Κύκλοι Άθλησης και τα Εργαστήρια Ευεξίας στην Ελασσόνα

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες  τα αθλητικά προγράμματα  «Κύκλοι Άθλησης» και «Εργαστήρια Ευεξίας», τα οποία υλοποίησε για πρώτη φορά η  Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας, με υπεύθυνη για τον σχεδιασμό του προγράμματος την Βίκη Παγγέα- Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου, σε θέματα αθλητισμού.

Τα προγράμματα στα οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 300 ωφελούμενοι, υλοποιήθηκαν στις κοινότητες Καλλιθέας, Λιβαδίου, Βερδικούσιας, Σαρανταπόρου, Βλαχογιαννίου, Παραιτωρίου, Δομενίκου, Καρυάς, Κρανιάς, Λουτρού και Ελασσόνας.

Οι «Κύκλοι Άθλησης» και τα «Εργαστήρια Ευεξίας» πραγματοποιήθηκαν με δωρεάν συμμετοχή για όλους, με σκοπό τη βελτίωση του βιολογικού επιπέδου των αθλουμένων, την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους και την αναψυχή των πολιτών, όπως και την καλλιέργεια αθλητικής συνείδησης από μικρή ηλικία.

Συνολικά δημιουργήθηκαν 21 τμήματα άθλησης (8 ενηλίκων & 13 παιδικά) και συγκεκριμένα λειτούργησε ο Κύκλος της Καλαθοσφαίρισης σε Καλλιθέα, Κρανιά, Λουτρό, ο Κύκλος του Κλασσικού Αθλητισμού σε Λιβάδι, Βερδικούσσα και ο Κύκλος της Αντισφαίρισης στην Ελασσόνα.

Τα Εργαστήρια Ευεξίας για ενήλικες περιελάμβαναν Τμήματα Γυμναστικής, Ήπιας και Δυναμικής, για γυναίκες και πραγματοποιήθηκαν σε Σαραντάπορο, Βλαχογιάννι, Πραιτώρι, Δομένικο και Καρυά.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο