17.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 05:34
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜε νίκη-ανατροπή συνεχίζει το… κυνήγι για τη δεύτερη θέση!

Με νίκη-ανατροπή συνεχίζει το… κυνήγι για τη δεύτερη θέση!

 

Η Μαρσέιγ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και να επικρατήσει με 3:1 της Ανζέ, παραμένοντας μία… ανάσα από τη δεύτερη θέση, η οποία εξασφαλίζει τη συμμετοχή στη φάση ομίλων του Champions League.

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Ligue 1, η Μαρσέιγ παραμένει… ζωντανή για τη δεύτερη θέση. Στην αναμέτρηση της 35ης αγωνιστικής, οι Μασσαλοί έμειναν πίσω στο σκορ χάρη σε γκολ του Σίμα στο 28ο λεπτό, ωστόσο ισοφάρισαν πριν το ημίχρονο με τον Σάντσες στο 34′. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό, η Μαρσέιγ κατάφερε να κάνει την ανατροπή, με τον Παγιέ να χρίζεται σκόρερ. Στο 77′, ο Βερετού ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3:1, χάρη σε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα.

Ως εκ τούτου, η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ έφτασε τους 73 βαθμούς και παρέμεινε στο -2 από τη δεύτερη Λανς, στοχεύοντας να την προσπεράσει στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές, για τη θέση που θα εξασφαλίσει εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Από την άλλη, η Ανζέ αποκόμισε ακόμη μία ήττα, παρέμεινε στους 14 βαθμούς και την τελευταία θέση.//Τ.

Ακολουθούν…
Μαρσέιγ: Εκτός έδρας με Λιλ (20/5)
Ανζέ: Εκτός έδρας με Ρεμς (21/5)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής:

Λανς – Ρεμς 2:1

Σάββατο 13 Μαΐου

Στρασβούργο – Νις 2:0
Παρί Σεν Ζερμέν – Αζαξιό 5:0

Κυριακή 14 Μαΐου

Κλερμόν – Λυών 2:1
Μονπελιέ – Λοριάν 1:1
Μπρεστ – Οσέρ 1:0
Ρεν – Τρουά 4:0
Τουλούζ – Ναντ 0:0
Μονακό – Λιλ 0:0
Μαρσέιγ – Ανζέ 3:1

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο