13.9 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 08:22
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜε ψυχολογία για το διπλό στη Βαρκελώνη ο “λαβωμένος” Παναθηναϊκός

Με ψυχολογία για το διπλό στη Βαρκελώνη ο “λαβωμένος” Παναθηναϊκός

 

Με την αύρα του διπλού στο ΣΕΦ, οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα στο “Palau Blaugrana” απόψε (3/11, 21:30) και θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζουν.

Ο Παναθηναϊκός κοντράρετε στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα απόψε (3/11, 21:30) για την 6η αγωνιστική της EuroLeague και ο Εργκίν Αταμάν καλείται να διαχειριστεί τον θρίαμβο στο ΣΕΦ αλλά και τις… απουσίες.

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, οι “πράσινοι” πέρασαν με επιβλητικό τρόπο από το Φάληρο τη Δευτέρα (30/10), όπου επικράτησαν 66-54 του Ολυμπιακού. Την επόμενη μέρα (31/10), το “τριφύλλι” ανακοίνωσε τη σπουδαία μεταγραφή του NBAer Κέντρικ Ναν, ο οποίος θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας, και αν μη τι άλλο η ψυχολογία στον σύλλογο είναι στα ύψη.

Τώρα, ο Παναθηναϊκός θέλει να σπάσει την αρνητική παράδοση που τον συνοδεύει στην έδρα της Μπαρτσελόνα, όπου έχει να νικήσει από τον Απρίλιο του 2013 (έκτοτε μετράει 12 σερί ήττες εκεί). Μάλιστα, δεν έχει κερδίσει τους Καταλανούς ανεξαρτήτως έδρας εδώ και 5 χρόνια (0-9 έκτοτε). Επίσης, δεν έχει πανηγυρίσει διπλό σε ισπανικό έδαφος από τον Φεβρουάριο του 2019, όταν είχε νικήσει στην έδρα της Γκραν Κανάρια (16 συνεχόμενες ήττες από τότε).

Στα αγωνιστικά, νοκ άουτ τέθηκε ο αρχηγός Κώστας Σλούκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ εκτός είναι και οι Λούκας Βιλντόσα και Ιωάννης Παπαπέτρου. Το θετικό είναι η επιστροφή του Λευτέρη Μαντζούκα. Δεν είναι ακόμα διαθέσιμος ο νεοαποκτηθείς γκαρντ Ναν.

Από την άλλη πλευρά, τo θετικό σερί των επτά νικών σε όλες τις διοργανώσεις που έτρεχε η Μπαρτσελόνα έφτασε στο τέλος του την περασμένη εβδομάδα, όταν οι Καταλανοί έχασαν -για τρίτη φορά φέτος- από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη φορά για την EuroLeague. Ερωτηματικό για τον κόουτς Ρότζερ Γκριμάου αποτελεί η παρουσία του Λαπροβίτολα, ενώ χάνει ακόμα ένα ματς ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ Καϊσέδο.//Λ.

Τα σημερινά (3/11) ματς:

21:30 Βίρτους Μπολόνια – Ανατολού Εφές
21:30 Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός
21:30 Μπασκόνια – Παρτίζαν

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο