20.6 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 11:25
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜε το μυαλό στη νίκη και την… προϊστορία

Με το μυαλό στη νίκη και την… προϊστορία

 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (08/12, 21:15, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) την Μπάγερν Μονάχου για την 13η αγωνιστική της Euroleague, ολοκληρώνοντας την τρίτη “διαβολοβδομάδα” της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές “επιτυχίες” στην αποψινή (08/12, 21:15, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας”, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι δύο ομάδες διατηρούν ρεκόρ 6-6 στη φετινή διοργάνωση, όμως προέρχονται από εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα. Οι μεν “ερυθρόλευκοι” μετρούν δύο συνεχόμενες ήττες (από Μονακό και Ρεάλ Μαδρίτης), οι δε Γερμανοί έχουν πετύχει ένα “ντεμαράζ” τριών σερί νικών, που τους έχει ανεβάσει στη βαθμολογία.

Η προϊστορία των δύο ομάδων στη διοργάνωση “γέρνει” υπέρ του Ολυμπιακού, καθώς σε δώδεκα αναμετρήσεις οι Πειραιώτες έχουν επικρατήσει στις δέκα, ενώ δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από τους Γερμανούς εντός έδρας.

Στα αγωνιστικά ζητήματα των δύο ομάδων, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε θα έχει στη διάθεσή του Γουίλιαμς Γκος και Μήτρου Λονγκ, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Φιλίπ Πετρούσεφ. Από την άλλη, ο Πάμπλο Λάσο δεν υπολογίζει τον Λούτσιτς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπολμάρο, Βίμπεργκ και Ομπστ.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής της Euroleague:

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 

Άλμπα Βερολίνου – Αναντολού Εφές 89-97
Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης 78-90
Παρτίζαν – Ολίμπια Μιλάνο 82-69

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

20:00 Ζαλγκίρις – Μονακό
21:15 Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου
21:30 Βίρτους Μπολόνια – Μακάμπι Τελ Αβίβ
21:30 Μπασκόνια – Ερυθρός Αστέρας
21:30 Φενερμπαχτσέ – Μπαρτσελόνα
22:00 Βιλερμπάν – Βαλένθια

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία της Euroleague, ΕΔΩ.//ΓΘ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο