27.7 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 15:29
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜε… υπογραφή Τζόουνς και “μαγεία” Άρνολντ συνεχίζει να ελπίζει!

Με… υπογραφή Τζόουνς και “μαγεία” Άρνολντ συνεχίζει να ελπίζει!

 

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 2:0 της Λέστερ, χάρη σε δύο γκολ του 22χρονου μέσου και ένα πανέμορφο τέρμα του Άγγλου μπακ και παρέμεινε στον… σβέρκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Νιουκάστλ.

Η ομάδα του Άνφιλντ έχει δηλώσει για τα καλά την παρουσία της για την τετράδα της βαθμολογίας, μέσα από τις τελευταίες αγωνιστικές της Premier League. Η Λίβερπουλ κατάφερε να φτάσει στην έβδομη διαδοχική νίκη της, επικρατώντας με 2:0 της Λέστερ εκτός έδρας και παρέμεινε στο -1 (με ματς παραπάνω) από την τετράδα.

Ο αγώνας

Οι “κόκκινοι” ήθελαν να κυριαρχήσουν στην αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά, κυκλοφορώντας την μπάλα, έτσι ώστε να βρουν πιθανούς διαδρόμους και να απειλήσουν τις “αλεπούδες”. Το πρώτο δεκάλεπτο πέρασε δίχως κάποια αξιοσημείωτη φάση, με τη Λίβερπουλ να διατηρεί την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από τους γηπεδούχους στο 13′. Ο Βάρντι έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, σούταρε και ο Άλισον αποσόβησε τον κίνδυνο. Οι φιλοξενούμενοι επέμεναν και καραδοκούσαν γύρω από την περιοχή της Λέστερ, αλλά αδυνατούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, καθώς οι αντίπαλοι είχαν πολύ κοντά τις γραμμές τους. Παρ’ όλα αυτά, στο 33′, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Τζόουνς, μετά από ασίστ του Σαλάχ, ενώ τρία λεπτά αργότερα επαναλήφθηκε η ίδια συνεργασία με τον ίδιο παίκτη να κάνει το 2:0. Η Λίβερπουλ έφτασε κοντά και στο 3:0, αλλά ο Ίβερσεν έκανε μία εξαιρετική απόκρουση στην προσπάθεια του Χάκπο στο 39′, κρατώντας το 2:0 που αποτέλεσε σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι “κόκκινοι” συνέχισαν να έχουν την υπεροχή του παιχνιδιού κι έδειχναν διάθεση να… καθαρίσουν την υπόθεση της νίκης. Η Λέστερ καλούταν να βγάλει αντίδραση και προσπάθησε να ανεβάσει τις γραμμές της. Στο 52′, η ομάδα του Ντιν Σμιθ είχε την ευκαιρία να μειώσει στο σκορ, με τον Μπαρνς να σουτάρει από την άκρη της περιοχής και τον Άλισον να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Εν συνεχεία, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κυκλοφορούσε την μπάλα και ήλεγχε τον ρυθμό της αναμέτρησης, αναζητώντας και ένα τρίτο γκολ για να διευρύνει περαιτέρω το προβάδισμά της. Μετά τη συμπλήρωση του 60λεπτου, η Λίβερπουλ έγινε πιο απρόσεκτη στις μεταβιβάσεις της ανά διαστήματα, ωστόσο η Λέστερ δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί. Στο 71ο λεπτό, οι “κόκκινοι” πέτυχαν και το τρίτο γκολ που αναζητούσαν και μάλιστα με πανέμορφο τρόπο. Σε εκτέλεση φάουλ, ο Σαλάχ έστρωσε στον Άρνολντ κι εκείνος έστειλε την μπάλα με μαγικό τρόπο στα δίχτυα το Ίβερσεν για το 3:0. Στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμα τριών τερμάτων και πήραν τη νίκη.

ΓΚΟΛ: 33′, 36′ Τζόουνς,  71′ Άρνολντ
Κίτρινες: 53′ Περέιρα / 86′ Κονατέ
Κόκκινη:-

Λέστερ (Ντιν Σμιθ): Ίβερσεν, Φάες, Έβανς, Καστάνιε, Περέιρα, Εντιντί (61′ Ντάκα), Σουμαρέ, Τίλεμανς, Μάντισον, Μπαρνς (62′ Τετέ), Βάρντι

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον (75′ Μίλνερ), Τζόουνς (85′ Καρβάλιο), Σαλάχ, Ντίαζ (74′ Ζότα), Χάκπο

Ακολουθούν…
Λέστερ: Εκτός έδρας με Νιουκάστλ (22/5)
Λίβερπουλ: Εντός έδρας με Άστον Βίλα (20/5)

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League, κάνοντας κλικ εδώ.//Τ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο