22.7 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 11:19
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΜεγάλο φινάλε με Φοίβο Δεληβοριά στο Φεστιβάλ Πηνειού στη Λάρισα

Μεγάλο φινάλε με Φοίβο Δεληβοριά στο Φεστιβάλ Πηνειού στη Λάρισα

Το Φεστιβάλ Πηνειού 2023, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δ. Λαρισαίων σε συνεργασία με την  Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε.

Πέντε σπουδαίες συναυλίες, δεκάδες καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δράσεις και αθλητικές δραστηριότητες, σας περιμένουν γι’ άλλη μια μέρα στο ποτάμι.

Η Rock Μπάντα του αγαπημένου Μουσικού Σχολείου Λάρισας και ο λυρικός τραγουδοποιός και performer Φοίβος Δεληβοριάς στη ΣΚΗΝΗ Α΄ έχουν βάλει στόχο να μας ξεσηκώσουν, οι Kadinelia και οι Κοινοί Θνητοί παντρεύουν την παράδοση με τον σύγχρονο ήχο στη ΣΚΗΝΗ Β΄ και τέλος, οι έντεχνοι ARGON από τη Λάρισα στη ΣΚΗΝΗ Γ΄ υπόσχονται ένα γλέντι ελληνικό.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

ΣΚΗΝΗ Α΄
21:15
Rock Μπάντα Μουσικού Σχολείου

22:00 Φοίβος Δεληβοριάς

Mετά από τη συναρπαστική παρουσίαση του «ΑΝΙΜΕ», της τελευταίας σειράς τραγουδιών του, σε μία σειρά sold out παραστάσεων κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν,ο Φοίβος Δεληβοριάς μεταφέρει αυτό το καλοκαίρι τη νέα του παράσταση σε όλη την Ελλάδα, με μια χορταστική στάση στο Φεστιβάλ Πηνειού.
Με το γενναίο πλήρωμα των φίλων (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto) και με την εκλεκτή συμμετοχή του παραγωγού της «Καλλιθέας» Χρήστου Λαϊνά, έρχονται από το παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας για να βρουν ό,τι δεν φαίνεται, ό,τι ήταν πάντα δίπλα μας, ό,τι δε σταμάτησε ποτέ.
Μια μουσική παράσταση βασισμένη σε όλη την τραγουδοποιία του Φοίβου από τα 16 του έως σήμερα, με ηλεκτρισμό και συγκίνηση, με τον αρχαίο θησαυρό στο σεντούκι και τον καθρέφτη σπασμένο δια παντός.

ΣΚΗΝΗ Β΄
20:30
Kadinelia

Η πορεία της Εύης Σεϊτανίδου και του Θανάση Ζήκα, ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και σύντομα εξελίχθηκαν σε ένα από τα πιο γνωστά μουσικά σχήματα του είδους τους, εισάγοντας καινούργια στοιχεία στον τρόπο προσέγγισης της μουσικής που συνδέεται με την παράδοση.

21:30 Κοινοί Θνητοί

Ένα συγκρότημα από το Αλιβέρι Ευβοίας. Η μουσική τους δεν ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο είδος, είναι μια μίξη rock – hip hop – με παραδοσιακά στοιχεία και στη στιχουργική τους προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κοινωνικό προβληματισμό.

Έχουν πραγματοποιήσει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, με sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης κ.α, και τη μεγάλη τους συναυλία στο Θέατρο Βράχων τον Σεπτέμβριο του 2022.
Η μπάντα ξεκίνησε το 2016 και από τότε έχει κυκλοφορήσει 6 δίσκους και αρκετά singles, αποτελείται από 4 μέλη και στις συναυλίες το full band show είναι 8μελές.

ΣΚΗΝΗ Γ΄
21:00 ARGON

Οι Αrgon ξεκίνησαν πριν οκτώ χρόνια στην Λάρισα. Αποτελούνται από τους Βασίλη Γεωργάκη – λαούτο, Παναγιώτη Ευαγγέλου – ηλεκ. Κιθάρα, Σάκη Μωυσίδη – ντραμς, Διονύση Ευαγγέλου – ακουσ. Κιθάρα, Βασίλη Λιάκο – μπάσο και Διονύση Παναγιώτου – πνευστά.
Κινούμενοι σε έντεχνα, παραδοσιακά και rock μονοπάτια παρουσιάζουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο γνωστά τραγούδια, ενώ παράλληλα δημιουργούν και το δικό τους πρώτο άλμπουμ το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2020. Προς το παρόν έχουν κυκλοφορήσει δυο singles.
Έχουν παίξει σε περιοχές της Λάρισας, των Γρεβενών, της Καρδίτσας, της Κοζάνης και της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε διάφορα Φεστιβάλ. Επίσης έχουν συμμετάσχει σαν opening act σε συναυλίες της Ματούλας Ζαμάνη, του Παύλου Παυλίδη κ.α.
Μέσα απ’ την δουλειά τους θέλουν να εκφράσουν με τα δικά τους τραγούδια και με τον δικό τους τρόπο, την άποψη τους για την ελληνική και παγκόσμια μουσική!

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο