24.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 14:28
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΜένη Λαζάρου: Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού ταξιδεύει στη Ρουμανία για την προώθηση του...

Μένη Λαζάρου: Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού ταξιδεύει στη Ρουμανία για την προώθηση του Βόλου και του Πηλίου

Την ισχυρή παρουσία του σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού για την περαιτέρω προβολή του Βόλου και του Πηλίου ως ελκυστικού και πολύπλευρου τουριστικού προορισμού, συνεχίζει ο Δήμος Βόλου και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Μένη Λαζάρου.

Η Μένη Λαζάρου μαζί με τους συνεργάτες της από το τουριστικό κέντρο πληροφόρησης θα δώσουν το «παρών» αύριο στη διεθνή έκθεση τουρισμού TTR Bucharest 2024 (https://www.targuldeturism.ro/en/), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι το διάστημα 15-18 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Δήμος Βόλου έχει μισθώσει περίπτερο αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες για παρουσίαση υλικού προβολής στον εκθεσιακό χώρο, με διερμηνεία και πρόγραμμα που περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις και Β2Β συναντήσεις μεταξύ επαγγελματιών και τουριστικών πρακτόρων.

Ο Δήμος Βόλου και η αρμόδια Αντιδήμαρχος, Μένη Λαζάρου έχουν προετοιμάσει το δικό τους πλάνο και σχέδιο για ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την τουριστική προβολή του Βόλου και του Πηλίου! Όπως λέει σε συζητήσεις η Μένη Λαζάρου, «ο τόπος μας είναι ευλογημένος και θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου η τουριστική κίνηση να είναι σε υψηλά επίπεδα και τους δώδεκα μήνες του χρόνου».

Tέλος, πόλο έλξης χιλιάδων επαγγελματιών και μέσων ενημέρωσης της τουριστικής βιομηχανίας αποτελεί και η έκθεση τουρισμού #ITB στο Βερολίνο, Γερμανία (05-07/03/2024), όπου ο προορισμός Βόλος – Πήλιο θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο