17.2 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 01:14
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΜεταφέρεται για τις 14 Μαρτίου η παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη

Μεταφέρεται για τις 14 Μαρτίου η παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη

 Για την ερχόμενη Τρίτη 14 Μαρτίου στις 9 το βράδυ μεταφέρεται η θεατρική παράσταση «Η συνάντηση», που παρουσιάζει η εταιρία”Πόλις Πολιτισμού” στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων. Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία ΓΙώργου Κιμούλη, με πρωταγωνιστές τον ίδιο, την Αννα Μονογιού και τον Στάθη Παναγιωτίδη. Τη μουσική έχει γράψει ο Διονύσης Τσακνής και τα κοστούμια επιμελήθηκε η Σοφία Νικολαίδη.

Tο έργο του Αμερικάνου συγγραφέα Stephen Belber, έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Αμαλία στην Θεσσαλονίκη και περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα

Το έργο                                                

Ένας ηλικιωμένος πρώην διάσημος χορογράφος, ο οποίος έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση και τώρα ζει εντελώς μοναχικά, δέχεται στο χώρο του, την επίσκεψη ενός ζευγαριού που του ζητά μία συνέντευξη για το πώς λειτουργούσε ο καλλιτεχνικός χώρος στη δική του εποχή. Καθώς όμως εξελίσσεται η “συνέντευξη” αυτή, ο μοναχικός χορογράφος αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος μ’ ένα μεγάλο θαμμένο μυστικό του παρελθόντος του.

Η πρεμιέρα του έργου έγινε στη Νέα Υόρκη το 2004 με τους Frank Langella, Ray Liotta και Jane Adams, ενώ το 2014 o Stephen Belber σκηνοθέτησε το έργο για τον κινηματογράφο με τους Patrick Stewart, Carka Gugino και Matthew Lillard.

H «Συνάντηση» είναι έργο που αποδεικνύει πως κανενός το παρελθόν δεν μπορεί διαγραφεί, υπενθυμίζοντας τη φράση του Σαίξπηρ στην Τρικυμία: “Το παρελθόν είναι πρόλογος”.

Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο Λαμπρίδης , Τ.  24310-38610  & viva.gr
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 2310842509, 6934-053441

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο