11.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 06:25
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜοιρασιά στο “Στάμφορντ Μπρίτζ”

Μοιρασιά στο “Στάμφορντ Μπρίτζ”

 

Τσέλσι και Άρσεναλ αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Premier League με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2, χάρις στα τέρματα των Ράις και Τροσάρντ φεύγοντας με τον βαθμό από το ντέρμπι του Λονδίνου.

Ο αγώνας:

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κέρδισαν πέναλτι μετά από παράβαση για χέρι του Σαλιμπά, το οποίο υπέδειξε ο Κάβαναγκ μετά από εξέταση του VAR. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πάλμερ που από τα 11 βήματα νίκησε τον Ραγιά κάνοντας το 1-0 στο 15ο λεπτό. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα του ο 21χρονος, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης η Άρσεναλ αν και πίεσε για την ισοφάριση δεν κατάφερε κάτι με την ομάδα του Ποκετίνο να πηγαίνει με το 1-0 υπέρ της στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Τσέλσι, αφού στο 48ο λεπτό Μούντρικ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά η μπάλα πήρε παράξενη τροχία ξεγελώντας τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων και κατέλειξε στα δίχτυα για να γραφτεί το 2-0. Στο 56′ ο Τομιγιάσου δεν κατάφερε να σκοράρει με σουτ μεσα από την περιοχή, ενώ οι “κανονιέριδες” πίεζαν για το γκολ η Τσέλσι λίγο έλειψε να κάνει το 3-0 μετά από λάθος του Ραγιά, με τον Πάλμερ όμως να μπορεί να νικήσει τον Ισπανό σε τετ-α-τετ. Στο 60ο λεπτό η ομάδα του Αρτέτα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε έξοδο του Σάντσεθ αλλά ο διαιτητής διέταξε την συνέχεια του παιχνιδιού. Έξι λεπτά αργότερα ο Τζάκσον που είχε περάσει ως αλλαγή ένα λεπτό νωρίτερα βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, προτίμησε αντί να σουτάρει να περάσει τον Ισπανό γκολκίπερ με τον Ράγια να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 78ο λεπτό ο Ράις με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε το σκορ σε 2-1 ανοίγοντας το δώρο που του έκανε ο Σάντσεθ. Στο 84ο λεπτό η Άρσεναλ έφερε το ματς σε ισοροποία, ο Σάκα βρήκε υπέροχα στην πλάτη της άμυνας τον Τροσάρντ και ο Γάλλος με προβολή νίκησε των πορτιέρο των μπλέ κάνοντας το 2-2. Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τους “κανονιέριδες” να παίρνουν τον βαθμό που τους ανεβάζει στην κορυφή μαζί με τη Σίτι με 21 βαθμούς.

Γκολ: 15′ Πάλμερ (ΠΕΝ), 48′ Μούντρικ / 78′ Ράις, 84′ Τροσάρντ

Κίτρινες: 8′ Πάλμερ , 45′ Σίλβα, 71′ Κουκουρέγια / 11′ Ζιντσένκο, 89’Ενκέτια, 91′ Γουάιτ
Κόκκινες:
Δοκάρι:

 

Τσέλσι (Μαουρίστιο Ποκετίνο): Σάντσεθ, Γκουστό, Σίλβα, Κόλγουιλ, Κουκουρέγια, Γκάλαχερ, Καϊσέδο, Φερνάντες, Πάλμερ (84′ Τζέιμς), Μούντρικ (65′ Τζάκσον) , Στέρλινγκ (84′ Μαντουέκε)

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ραγιά, Γουάιτ, Σαλιμπά, Μαγκαλιάες, Ζιντσένκο (46′ Τομιγιάσου), Έντεγκαρντ (78′ Χάβερτς), Ζορζίνιο (69′ Σμίθ-Ρόου), Ράις, Σακά, Ζεζούς (69′ Ενκέτια), Μαρτινέλι (78′ Τροσάρντ)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στην Premier League:

Σάββατο 21 Οκτωβρίου

Λίβερπουλ – Έβερτον 2-0
Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον 2-1
Μπόρνμουθ – Γουλβς 1-2
Μπρέντφορντ – Μπέρνλι 3-0
Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας 4-0
Νότιγχαμ Φόρεστ – Λούτον 2-2
Τσέλσι – Άρσεναλ 2-2
22:00 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κυριακή 22 Οκτωβρίου

18:30 Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου

22:00 Τότεναμ – Φούλαμ

Δείτε την βαθμολογία της Premier League, κάνοντας κλικ εδώ.//ΝΚ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο