25.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 19:31
ESPA
ΑρχικήLIFE"Μου είπαν ότι ο Μακαλιάς με βρίζει"

“Μου είπαν ότι ο Μακαλιάς με βρίζει”

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή της, έλαβε μηνύματα στα social media, αναφέροντας πως της έγραψαν ότι ο Δημήτρης Μακαλιάς την έβρισε σε δηλώσεις του με την παρουσιάστρια να παίρνει θέση για να απαντήσει.

Όταν οι συνεργάτες της τής ανέφεραν ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο, η παρουσιάστρια τόνισε ότι πολλές φορές της στέλνουν υπερβολικά μηνύματα.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου για Μαγγίρα: “Η εκπομπή έχει γίνει σκληρό gossip”

 

“Μου έστειλαν μηνύματα και δεν το έχω δει. Εγώ έπλεξα το εγκώμιο του Μακαλιά χθες και έλεγα πόσο ταλαντούχος είναι και μου είπανε ότι σε βρίζει από το πρωί και είπε τα χειρότερα. Τι είπε; Έτσι, μού έστειλαν στο Instagram” είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και μόλις κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει συνέχισε:

“Εντάξει, παιδιά δεν το είδα για αυτό ρωτώ. Τι μου στέλνετε και εσείς ότι λέει τα χειρότερα; Ώρες ώρες υπερβάλετε στα social media. Για αυτό καμία φορά αν δεν έχεις δει κάτι, καλό είναι να μην… Με πριζώνουν από τα social, αλλά δεν έχω δει τι έχει γίνει και μπορεί εγώ να απαντώ και μετά να το δω και να λέω πω πω τώρα. Τέλος πάντων”.

 

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο