19.1 C
Almyros
6 Οκτωβρίου 2024 23:26
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΝ. Παπαπέτρος: Ο Μπέος κέρδισε τις εκλογές από τα τοπικά ΜΜΕ και...

Ν. Παπαπέτρος: Ο Μπέος κέρδισε τις εκλογές από τα τοπικά ΜΜΕ και επειδή διαχειρίστηκε τις πλημμύρες [βίντεο]

Τους λόγους της πανηγυρικής εκλογής του Αχιλλέα Μπέου στον Δήμο Βόλου για τρίτη θητεία εξήγησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Νίκος Παπαπέτρος.

Ο δικηγόρος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο εκτίμησε ότι οι λόγοι για τους οποίους ο δήμαρχος Βόλου κέρδισε είναι επειδή ελέγχει τα τοπικά ΜΜΕ και επειδή διαχειρίστηκε τα καταστροφικά πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Βόλο.

Ο κ. Παπαπέτρος απέκρυψε βέβαια ότι ο ίδιος απέκλεισε μερίδα των τοπικών ΜΜΕ και συνεργάστηκε με παρακμιακά μέσα, τα οποία δεν έχουν καμία απήχηση στους πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ν. Παπαπέτρος για Αχ. Μπέο: «Ελέγχει πλήρως τα τοπικά ΜΜΕ – Είναι τακτική \”δολοφονίας χαρακτήρων’»”,”description”:”Στα δικαστήρια είναι ο Δήμαρχος Βόλου με τους κατοίκους του χωριού Σταγιάτες για το νερό. Τι καταγγέλει ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, Νίκος Παπαπέτρος. “,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyMy8xMS8wMS8wOC81MV8yMF82NTQyMTE4OGRhYWIxLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M48S”,”uploadDate”:”2023-11-01T08:52:58.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wlaha4e0i&playlistId=v-cwncfwopxhgp”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο