24.1 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 13:40
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΝ. Πήλιο: Τον Μιτζικό καταγγέλει ο Σωλήνης για τον τόπο ορκωμοσίας του...

Ν. Πήλιο: Τον Μιτζικό καταγγέλει ο Σωλήνης για τον τόπο ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου

Την τακτική του σκληρού ροκ ακολουθεί ο Γιάννης Σωλήνης, απέναντι στη δημοτική αρχή του Μιχάλη Μιτζικού στον Δήμο Νοτίου Πηλίου. Αυτή τη φορά, η αντιπαράθεση γίνεται για τον τόπο ορκωμοσίας του νέου οργάνου. Σε ανακοίνωση του ο συνδυασμός του κ. Σωλήνη, αναφέρει:

Μία ακόμη (αρνητική) έκπληξη και μάλιστα διπλή μας επεφύλασσε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου. Πριν λίγες μέρες παραλάβαμε την πρόσκληση για ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των νέων Τοπικών Συμβουλίων. Η ορκωμοσία θα γίνει όχι στην έδρα του Δήμου αλλά στο Νεοχώρι !! Και όχι μόνον αυτό, η ορκωμοσία προγραμματίσθηκε Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 12μμ, δηλαδή εργάσιμη ημέρα και ώρα (!!).  

Εκτιμούμε ότι η ενέργεια του Δημάρχου να ορκισθούν τα νέα συμβούλια σε τόπο διαφορετικό από αυτόν της έδρας του Δήμου αποτελεί (και μάλιστα χωρίς συναγωνισμό) παγκόσμια πρωτοτυπία. Πιστεύουμε δε ότι μπορεί να γραφεί με ‘χρυσά’ γράμματα στα παγκόσμια χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αν και πρόκειται για πράξη μη ουσιώδους σημασίας ωστόσο καταδεικνύει το ποιόν και το σκεπτικό του ανθρώπου που διοικεί τον έρμο αυτό τόπο.  

Τι να πούμε για την ημέρα και την ώρα ορκωμοσίας? Από όσο γνωρίζουμε τα υπόλοιπα Συμβούλια του Νομού μας ορκίσθηκαν Σαββατοκύριακο. Στο Νότιο Πήλιο η ορκωμοσία θα γίνει εργάσιμη ημέρα και ώρα(!!). Αλλά τι θα μπορούσε να περιμένει κανείς από έναν άνθρωπο που (σύμφωνα με το βιογραφικό του) δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του……..

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο