26.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 13:22
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΝα πλησιάσει στην κορυφή ο Απόλλωνας | Δύσκολη έξοδος για την Παναχαϊκή

Να πλησιάσει στην κορυφή ο Απόλλωνας | Δύσκολη έξοδος για την Παναχαϊκή

 

Με πέντε σημαντικά παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα (02/04) η δράση της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League 2.

H δράση στο αξιόλογο πρωτάθλημα της Super League 2 συνεχίζεται σήμερα (02/04) με πέντε αναμετρήσεις… για όλα τα γούστα, που θα κάνουν σέντρα με κοινή ώρα στις 14:45. 

Ο Απόλλων Πόντου υποδέχεται τον Ηρακλή Λάρισας, σε ένα ματς που και οι δυο ομάδες θέλουν διακαώς τους βαθμούς για να “ξεκολλήσουν” από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον Ηρόδοτο, με την “ελαφρά ταξιαρχία” να θέλει το “τρίποντο”, προκειμένου να προσπεράσει στη βαθμολογία την Καλλιθέα και να πλησιάσει την πρωτοπόρο Κηφισιά. Παράλληλα, οι Κρητικοί βρίσκονται σε… σύγχυση μετά την αποχώρηση του Ηλία Φυντάνη από τον πάγκο της ομάδας.

Η Βέροια αντιμετωπίζει στην έδρα της τη Νίκη Βόλου, έχοντας στόχο τους βαθμούς που θα της δώσουν… ανάσα στο “κυνήγι” της παραμονής της στην κατηγορία, ενώ οι Θεσσαλοί θέλουν να πλησιάσουν στη δεύτερη θέση που βρίσκεται η ΑΕΛ και στην τρίτη που βρίσκεται η Αναγέννηση Καρδίτσας με ένα ματς λιγότερο. Η ομάδα της Μαγνησίας θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ροχάνο και οι Σιαφα, Μιράντα, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Ταυτόχρονα, η Επισκοπή υποδέχεται την Παναχαϊκή, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, από το οποίο οι Πατρινοί θέλουν να φύγουν νικητές, προκειμένου να “πιάσουν” στην τρίτη θέση τον Απόλλωνα. Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν οι Ζυγκερίδης και Κάρλος Ντανιέλ, o Ρουγκάλας λόγω ίωσης και οι Κωνσταντακόπουλος και Τοπάλ λόγω τιμωρίας.

Τέλος, το σημερινό πρόγραμμα της SL2 “κλείνει” με την αναμέτρηση του ουραγού ΠΑΟ ΡΟΥΦ κόντρα στον ΟΦ Ιεράπτερας, ο οποίος βρίσκεται στην πέμπτη θέση και θέλει να “σκαρφαλώσει” στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Μάλιστα, οι Κρητικοί θα έχουν τον Βαγγέλη Στουρνάρα στον πάγκο τους μετά το “διαζύγιό” τους με τον Άγγελο Διγκόζη.//

Aναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στη Super League 2:

Παρασκευή 31 Μαρτίου

Καλλιθέα – Προοδευτική 1:0
ΑΕΛ – ΠΑΟΚ Β’ 3:2

Σάββατο 1 Απριλίου

Πανσερραϊκός – Αλμωπός Αριδαίας 2:0
Ηλιούπολη – ΑΕΚ Β’ 3:1
Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’ 4:0
Παναθηναϊκός Β’ – Θεσπρωτός 1:1

Κυριακή 2 Απριλίου

14:45 Απόλλων Πόντου – Ηρακλής Λάρισας
14:45 Απόλλων Σμύρνης – Ηρόδοτος
14:45 Βέροια – Νίκη Βόλου
14:45 Επισκοπή – Παναχαϊκή
14:45 ΠΑΟ Ρουφ – ΟΦ Ιεράπετρας

Δευτέρα 3 Απριλίου

14:45 Αναγέννηση Καρδίτσας – Διαγόρας
15:15 Αιγάλεω – Κηφισιά

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο