17.2 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 01:26
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΝέα σωτήρια επέμβαση σε ακτή του Βόλου – Νεαρός ναυαγοσώστης διέσωσε λουόμενο...

Νέα σωτήρια επέμβαση σε ακτή του Βόλου – Νεαρός ναυαγοσώστης διέσωσε λουόμενο που έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε [εικόνες]

Ακόμη μία σωτήρια επέμβαση από ναυαγοσώστη σημειώθηκε σε ακτή του Δήμου Βόλου. Ειδικότερα, στις 11.30 και στην παραλία του Αναύρου, επικράτησε πανικός, καθώς ένας 80χρονος λουόμενος, ενώ κολυμπούσε σχεδόν εκτός ορίων, έχασε τις αισθήσεις του. Άμεσα ο ναυαγοσώστης της InAction βούτηξε στο νερό και τον έβγαλε στην ακτή.

Ο νεαρός ναυαγοσώστης τοποθέτησε τον άτυχο άνδρα σε πλάγια θέση και εφάρμοσε τις αναγκαίες τεχνικές να βγάλει το νερό που είχε πιει. Ταυτόχρονα είχε ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ που έφτασε άμεσα στον Άναυρο, διασώστες του οποίου χορήγησαν οξυγόνο στον 80χρονο. Λίγες στιγμές και αφού και σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω εξετάσεις και νοσήλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηλικιωμένος Βολιώτης, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Τέλος, η Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε για το περιστατικό, ενώ κλιμάκιο της κατέγραψε το συμβάν.

Από την InAction επισημαίνεται η ανάγκη για προσοχή ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες του καύσωνα, καθώς και και την επιλογή παραλιών με κάλυψη ναυαγοσώστη.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο