18.1 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 22:31
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΝέες κινητοποίησεις αγροτών σήμερα σε κόμβο Πυργετού, Δένδρα και Ζάρκο Τρικάλων

Νέες κινητοποίησεις αγροτών σήμερα σε κόμβο Πυργετού, Δένδρα και Ζάρκο Τρικάλων

Στον κόμβο Πυργετού θα διαμαρτυρηθούν σήμερα πριν το μεσημέρι με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα οι αγρότες από το Δέλτα του Πηνειού ζητώντας την καταβολή αποζημιώσεων για τις ζημιές που υπέστησαν από την κακοκαιρία του περασμένου Σεπτεμβρίου. Σε αντίστοιχη συμβολική κινητοποίησαν αναμένεται να προχωρήσουν και οι αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης στο ύψος των Δένδρων.

Οι αγρότες από τις περιοχές της Καρίτσας, Στομίου, Ομολίου, Αιγάνης, Αμπελακίων και άλλες παραπήνειες περιοχές, δεν έχουν αποζημιωθεί επί του παρόντος, όπως ανέφεραν για τις ζημιές που χτύπησαν περισσότερα από 4.000 στρέμματα με ακτινίδιο που επλήγησαν σφοδρότατα από την κακοκαιρία του περασμένου Σεπτεμβρίου. Μαζί τους θα βρίσκονται και καστανοπαραγωγοί από τις περιοχές του Κισσάβου που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην παραγωγή τους από την φαιά σήψη.

Εν τω μεταξύ δυναμώνουν τον αγώνα τους και οι Τρικαλινοί αγρότες, ο οποίοι κλείνουν συμβολικά σήμερα, στη μία το μεσημέρι, την εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας, στο Ζάρκο. Συλλαλητήριο το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητα Τρικάλων, προγραμματίζει η συντονιστική επιτροπή αγροτών και κτηνοτρόφων.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο