16.7 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 05:25
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΝέες προσλήψεις στο εργοστάσιο της ΕΥΡΗΚΑ στον Βόλο

Νέες προσλήψεις στο εργοστάσιο της ΕΥΡΗΚΑ στον Βόλο

Δέκα νέες προλήψεις ετοιμάζεται να κάνει η διοίκηση του εργοστασίου της ΕΥΡΗΚΑ στον Βόλο. Η γνωστή βιομηχανία απορρυπαντικών συνεχίζει τη δραστηριότητα της στη Μαγνησία, παράγοντας προϊόντα για το σπίτι στις εγκαταστάσεις της Α’ Βιομηχανικής Περιοχής.

Οι προσλήψεις θα γίνουν σε πολλές ειδικότητες, ενώ για τους εργαζόμενους προβλέπονται εντός του 2024 αύξηση μισθών.

Για περισσότερο από 60 χρόνια, η Εύρηκα έχει υπάρξει έμπιστος σύμμαχος στη φροντίδα των σπιτιών σας. Από το 1959 έως σήμερα, δημιουργούμε και παρέχουμε με ενθουσιασμό καινοτόμα προϊόντα στους καταναλωτές μας, με σκοπό να βελτιώσουν και να απλοποιήσουν την καθημερινή τους ρουτίνα.

Το διάσημο, ιστορικό επιφώνημα 

«Εὕρηκα, εὕρηκα!», φώναξε θριαμβευτικά ο Αρχιμήδης όταν ανακάλυψε την περίφημη Αρχή της Άνωσης. Ο οραματιστής επιχειρηματίας Ξάνθος Σαρρής υιοθετεί την περίφημη αυτή λέξη το 1959, δημιουργώντας την εταιρεία Εύρηκα στην Κύπρο.

60 και πλέον χρόνια αργότερα, η Εύρηκα έχει εξελιχθεί στον επιτυχημένο Όμιλο Εταιρειών ΕΥΡΗΚΑ, μια ισχυρή, δυναμική και ευπροσάρμοστη εταιρεία με πολυεθνικό χαρακτήρα. Λειτουργώντας στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία, η ΕΥΡΗΚΑ διαθέτει πλήθος επώνυμων προϊόντων στο χαρτοφυλάκιό της, γεγονός που της εξασφαλίζει ως μια ισχυρή και ανθεκτική παρουσία στην κάθε χώρα.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο