24.1 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 15:25
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΝέο συλλαλητήριο του ΕΚΛ την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Λάρισας

Νέο συλλαλητήριο του ΕΚΛ την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Λάρισας

Νέο κάλεσμα απεύθυνε σήμερα η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας για νέο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο αύριο στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της πόλης. “Συνεχίζουμε, ακόμα πιο πολλοί!”

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας χαιρετίζει “την μαζική συμμετοχή των εργαζόμενων και της νεολαίας που μετέτρεψαν σε ένα τεράστιο ανθρώπινο ποτάμι οργής το Απεργιακό Συλλαλητήριο της Τετάρτης 8/3/23 στη Λάρισα. Το ίδιο συνέβη στην Ελασσόνα, στις αντίστοιχες συγκεντρώσεις στην υπόλοιπη Θεσσαλία, στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα αλλά και σε δεκάδες πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Χαιρετίζει επίσης τις δημιουργικές καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες της νεολαίας, των φοιτητών, των μαθητών που συμβάλλουν και δυναμώνουν τον αγώνα!”

Στην σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι “Οι μαζικές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας που ξεδιπλώθηκαν από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε το έγκλημα, είναι το μοναδικό ελπιδοφόρο στοιχείο μέσα στο βαρύ πένθος, η μόνη υγιής αντίδραση απέναντι στο προδιαγεγραμμένο έγκλημα αλλά και στην αισχρή προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισής του από την Κυβέρνηση και τα ΜΜΕ, στην προσπάθεια να κρυφτούν εγκληματικές πολιτικές ευθύνες πίσω από την γνωστή θεωρία περί «ανθρώπινου λάθους»”.
Ταυτόχρονα κάνει λόγω για “Άμεση ανάγκη η υπογειοποίηση των γραμμών τώρα στην πόλη Λάρισας”. Επίσης, ενημερώνει πως “πρόταση για πανελλαδική πανεργατική απεργία την Πέμπτη 16 Μάρτη κατέθεσαν οι δυνάμεις της ΔΑΣ χθες την δεύτερη μέρα του 38ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ”.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο