20.5 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 23:33
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑNέος φωτισμός στην πλατεία Μελισσοχωρίου του Δήμου Κιλελέρ

Nέος φωτισμός στην πλατεία Μελισσοχωρίου του Δήμου Κιλελέρ

Νέο φωτισμό θα αποκτήσει η Πλατεία Μελισσοχωρίου του Δήμου Κιλελέρ, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας. Ο προϋπολογισμός του έργου, που χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους, ανέρχεται στο ποσό των 105 χιλ. ευρώ περίπου και προβλέπει την εγκατάσταση  πενήντα φωτιστικών σωμάτων νέας τεχνολογίας τύπου LED και άλλες συνοδές εργασίες.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος Κιλελέρ σεβόμενος το περιβάλλον θα τοποθετήσει στη νέα πλατεία Μελισσοχωρίου φωτιστικά σώματα νέας τεχνολογίας προσφέροντας παράλληλα ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Με την τοποθέτηση των νέων φωτιστικών σωμάτων είμαστε πεπεισμένοι ότι  η πλατεία του Μελισσοχωρίου θα  αλλάξει όψη. Σε μια εποχή στην οποία ολόκληρος ο πλανήτης πασχίζει να μειώσει στο ελάχιστο την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας από τις παραδοσιακές πηγές και να στραφεί σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας εμείς πράττουμε το αυτονόητο τοποθετώντας νέας τεχνολογίας φωτιστικά στην υπό κατασκευή πλατεία του Μελισσοχωρίου.

Έτσι συμβάλλουμε, στο μέτρο που μας αναλογεί, στην καταπολέμηση των αρνητικών συνεπειών από την αλόγιστη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας γιατί ως Δημοτική Αρχή πιστεύουμε ότι αυτό είναι πρωτίστως ζήτημα κουλτούρας, με την ευρεία σημασία της λέξης. Είναι δηλαδή θέμα ιδεολογίας, κοινωνικών αρχών, σχέσεων και αξιών».

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο