25.4 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 19:20
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΟ Αλ. Κούγιας στα Δικαστήρια του Βόλου: «Δεν πυροβόλησε ο 50χρονος –...

Ο Αλ. Κούγιας στα Δικαστήρια του Βόλου: «Δεν πυροβόλησε ο 50χρονος – Το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά τη διάρκεια πάλης»

Στα Δικαστήρια του Βόλου βρέθηκε στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης του 50χρονου δράστη της δολοφονίας στον Βόλο, Αλέξης Κούγιας. Ο κ. Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 50χρονου που πυροβόλησε θανάσιμα τον 33χρονο αδερφό της γυναίκας του, όταν έμαθε ότι βίαζε και απειλούσε την κόρη του.

Νωρίτερα, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή, ενώ αυτή την ώρα παραμένει στα κρατητήρια μέχρι να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα μαζί τους κκ. Κούγια και Βασιλικό

Μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας μιλώντας στα ΜΜΕ τόνισε ότι μαζί με τον κ. Βασιλικό έχουν αναλάβει ένα δύσκολο έργο, καθώς πρέπει να αναδειχθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης τις πραγματικές συνθήκες, που προηγήθηκαν πριν την ώρα που έγινε η εκπυρσοκρότηση του όπλου και ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι ένας κοινός εγκληματίας που αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του.

Ενώ συμπλήρωσε λέγοντας ότι η 18χρονη είχε μιλήσει για τα όσα υπέστη αυτά τα εννέα χρόνια στην καθηγήτρια-ψυχολόγο της. Ο κ. Κούγιας τόνισε ότι ο 50χρονος δεν πυροβόλησε, όπως επίσης ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά τη διάρκεια πάλης που είχε μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον 33χρονο.

Σε λίγα λεπτά θα είναι διαθέσιμο το βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια…

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο