23.7 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 17:38
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Μπαρτζώκας στάθηκε στα λάθη των τελευταίων λεπτών! (video)

Ο Μπαρτζώκας στάθηκε στα λάθη των τελευταίων λεπτών! (video)

 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά την ήττα της ομάδας του στο ΟΑΚΑ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του δεν είχαν “καθαρό μυαλό” στο φινάλε της αναμέτρησης. 

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στον Ολυμπιακό κατά την διάρκεια του αγώνα και παίζοντας εξαιρετική άμυνα επικράτησε με 67-65, κάνοντας το 1-1 στη σειρά των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος. Νίκη μετά από 14 συνεχόμενες ήττες κόντρα στους Πειραιώτες το “τριφύλλι”.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων”, Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της ΕΡΤ, αναφέρθηκε στα λάθη στο τέλος του αγώνα, τα οποία στέρησαν τη νίκη στους Πειραιώτες, ενώ όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος αποχώρησε ως τραυματίας, εκείνος τόνισε πως μετέβη ήδη στο νοσοκομείο για εξετάσεις και στις επόμενες ώρες θα υπάρχει απάντηση για την υγεία του.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Γ. Μπαρτζώκας: «Κάναμε λάθος επιλογές στο τέλος και ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύτηκε»”,”description”:”Ο προπονητής του Ολυμπιακού στην ΕΡΤ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό “,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNi8wOC8yMC8zOF8xNV82NDgyM2MzN2RkYzFjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT55S”,”uploadDate”:”2023-06-08T20:39:18.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z1sklicf1dq&playlistId=v-ct7js7pus5k1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Δυστυχώς, χάσαμε τον Σάσα Βεζένκοβ από το παιχνίδι, χάσαμε τον Τόμας Γουόκαπ, ήταν εκτός κι ο Κώστας Σλούκας. Παίξαμε με κλειστό ρόστερ, χωρίς πόιντ γκαρντ να κατευθύνει τις επιθέσεις μας. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε λάθη στο τέλος.

Ελέγχαμε το παιχνίδι κι έπρεπε να το κερδίσουμε στο τέλος. Δώσαμε την μπάλα στη φάση του Μουσταφά Φαλ, ο Ματέους Πονίτκα έκανε back step, ενώ έπρεπε να τον οδηγήσουμε έξω. Κάναμε λάθος επιλογές και ο Παναθηναϊκός τις εκμεταλλεύτηκε».//Γ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο