26.1 C
Almyros
8 Οκτωβρίου 2024 18:41
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΟ εκλεκτός του Κασσελάκη από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Το βιογραφικό...

Ο εκλεκτός του Κασσελάκη από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Το βιογραφικό του καθηγητή

Ανακοινώθηκαν νωρίτερα από τον Στέφανο Κασσελάκη τα μέλη του think tank Παιδείας. Είναι το πρώτο από τα συνολικά 29 think tanks (σ.σ. δεξαμενές σκέψης) που θα αναλάβουν την κατάθεση σύγχρονων πολιτικών προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ για την κοινωνία και την ανασυγκρότηση της χώρας.

Το think tank Παιδείας που ανακοίνωσε ήδη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συγκροτείται από τους: Βασίλη Τσελφέ, Ομότιμο καθηγητή στο ΤΕΑΠΗ του ΕΚΠΑ. Λουκία Μπεζέ, Κλινική και Αναπτυξιακή Ψυχολόγο. Τριαντάφυλλο Τριανταφυλλίδη, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας. Ιωάννη Τουλή, Καθηγητή στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Δημήτριο Τορτοπίδη, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Οδοντιατρικής του Α.Π.Θ.. Γεώργιο Μπαγάκη, Ομότιμο Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Δανάη Βουκελάτου, Υποψήφια Διδάκτορα στο Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ, Ερευνητική Βοηθό στο Πανεπιστήμιο του Όσλο.

Αναλυτικά το βιογραφικό του Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη:

Ο Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με διδακτορικό στη Διδακτική των Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και μεταδιδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Michigan. Παράλληλα διευθύνει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σύγχρονα Περιβάλλοντα Μάθησης και Παραγωγή Διδακτικού Υλικού» και το «Εργαστήριο Μαθηματικής Εκπαίδευσης» στο ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η ακαδημαϊκή του εμπειρία περιλαμβάνει δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια και συνεισφορές στη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού. Συμμετέχει ενεργά στον σχεδιασμό προγραμμάτων σπουδών, επιβλέπει διδακτορικές διατριβές και υπηρέτησε ως Πρόεδρος του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο