24.8 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 19:30
ESPA
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΟ καιρός με την Ν. Ζιακοπούλου: Με τοπικές μπόρες η Μ. Παρασκευή...

Ο καιρός με την Ν. Ζιακοπούλου: Με τοπικές μπόρες η Μ. Παρασκευή – Καλός ο καιρός την ώρα της Ανάστασης (video)

Από την μεγάλη Παρασκευή οι βροχές επιστρέφουν, θα έχουν όμως κατά κανόνα τοπικό χαρακτήρα και μικρή διάρκεια σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Πιο αναλυτικά, την Μ. Παρασκευή περιμένουμε αραιές νεφώσεις με τοπικές μπόρες κυρίως σε βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά, τοπικά σε Θεσσαλία και Μακεδονία.  Οι άνεμοι νότιοι έως 7 μποφόρ τοπικά στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς , στα ανατολικά ηπειρωτικά και τους 23 με 24.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι νότιοι έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε αρκετή συννεφιά με τοπικές μπόρες από το μεσημέρι. Οι άνεμοι πρόσκαιρα νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από  10 έως 21 βαθμούς.

Το Μ. Σάββατο λίγες βροχές ίσως σημειωθούν στη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο, με αρκετή συννεφιά στην υπόλοιπη χώρα. Oι νοτιάδες έως 6 μποφόρ μόνο στο ανατολικό Αιγαίο, η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.

Την Κυριακή του Πάσχα θα βρέχει σχεδόν από την αρχή της ημέρας στη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο, τοπικά και στο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα βροχές περιμένουμε από το μεσημέρι και μετά, πιο πολλές θα είναι στη δυτική Ελλάδα. Η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς. Με αρκετές βροχές χωρίς όμως προβλήματα ανέμων θα γίνει η επιστροφή Δευτέρα του Πάσχα και Τρίτη.

Νικολέτα Ζιακοπούλου, Φυσικός-Μετεωρολόγος (ΜSc.)

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο